MerchenDESZ, zowel online als fysiek

Bij DESZ lopen de jeugd- en seniorenteams inmiddels al een aantal jaren rond in tenues en trainingspakken van het merk Hummel. Een sportmerk dat kwaliteit levert, passend bij onze vereniging.

Uiteraard is het ook mogelijk om kleding van Hummel voor individueel gebruik te kopen. Zo kun je ook buiten de wedstrijden om in een rood-wit tenue rondlopen en laten zien dat je een DESZ-er bent. Wat is er mooier dan dat?

Webshop

In samenwerking met onze kledingleverancier Sport-Inn heeft DESZ een webshop ontwikkeld zodat je vanaf heden ook online jouw sportkleding kan bestellen; gemakkelijk, snel en goedkoop. Niet alleen ontvang jij een fraaie korting op de producten, ook betaal je geen kosten voor de verzending en help je de club er (financieel) er verder mee.

Bestel je kleding nu online! ยป

Fysieke winkel

Liever eerst fysiek passen en voelen? De Firma Koos Slurink in Zwartsluis heeft eveneens een uitgebreid assortiment op voorraad, bestaande uit trainingspakken, broekjes, sokken, scheenbeschermers en tassen. Ter plekke kunnen deze van bedrukking worden voorzien. Ook hier wordt alle kleding wordt geleverd door Sport-Inn uit Zwolle.

Interesse? Download de prijslijst, neem contact op met Firma Koos Slurink of ga eens langs in de winkel aan de Stationsweg. Bellen met 038 - 386 71 90 of mailen naar info@koosslurink.nl kan natuurlijk ook altijd.

  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams