Team achter de identiteit

Dagelijks is een team van vrijwilligers druk doende om alle communicatie in goede banen te leiden. Daarbij doelen we niet enkel op de website, ons team voorziet tevens in de fotografie, de aanwezigheid op social media, de contacten met de pers en de ontwikkeling en bewaking van de DESZ-identiteit.

Website

Ontdek de redactie achter DESZ.nl

Een aantal enthousiaste vrijwilligers staan dag in dag uit klaar om de website van nieuwe content te voorzien. Nieuwe verslagen, uitslagen, het programma of aankondigingen? Niets is te min voor het webmasterteam!

Heb je nieuws of een wedstrijdverslag? Mail deze dan naar webmaster@desz.nl

Fotografie

Twee huisfotografen staan tot uw dienst

Wat een luxe, voor de verslagen op de website of in de krant heeft DESZ liefst twee huisfotografen achter de hand, namelijk Henk Kuik (l.) en Jan Willen Oldenbeuving. Vraag naar de mogelijkheden van de fotografie van jouw team naar Henk via henkkuik2@hetnet.nl of 038 465 51 66

Media

DESZ in de pers? Wij regelen het!

Geïnteresseerd in onze club? Remco Lachenal staat u graag te woord en kan uw medium voorzien van verslagen, fotografie en interviews. Remco is te bereiken via remco.lachenal@live.nl

Social Media

Ook op het sociale vlak zijn wij actief

De Sportvereniging DESZ is tevens actief op social media. Op twitter kun je ons vinden via twitter.com/svdesz of op Facebook via facebook.com/sportverenigingdesz.

  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams