Supportersclub DESZ

Supportersclub DESZ

De supportersclub van DESZ is opgericht op 14 oktober 2017. De Supportersclub DESZ is er voor alle supporters van onze mooie club. Het doel van de Supportersclub is het verstevigen van de onderlinge band tussen supporters en de club, “Wij zijn er voor iedere supporter” zegt voorzitter Harm Folkerts.
Daarnaast organiseert de supportersclub busreizen, feestavonden en kunt u binnenkort mooie supportersartikelen bestellen.

SamenDESZ

Wij willen ons steentje graag bijdragen aan het SamenDESZ gevoel. Daarom vinden wij het belangrijk dat er een zo breed mogelijke actieve betrokkenheid door de gehele vereniging plaats vindt, ook binnen de supporterskring.

Activiteiten

Supportersclub DESZ organiseert gedurende het jaar verschillende activiteiten binnen de vereniging. Hierbij kunt u denken aan een thema middag zoals super-Saturday met een verloting en een zanger.

Merchandise

Binnenkort zal de supportersclub mooie DESZ-artikelen verkopen. Houdt hiervoor goed de DESZ-site in de gaten.

Lid worden?

Het lidmaatschap van de supportersclub bedraagt €15 euro per jaar. Wilt u de supportersclub steunen en een bijdrage leveren aan de activiteiten of verkoopartikelen? Maak dan gebruik van het inschrijfformulier » .

Bestuur

Het bestuur bestaat uit de volgende namen.
Tom Kisjes
Harm Folkerts
Christiaan Akkerman
Jan Elfring
Arjan Krabbe
Dennie Mooiweer
Ella Folkerts

  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams