Supportersclub

Supportersclub DESZ

De supportersclub van DESZ is opgericht op 14 oktober 2017. De Supportersclub DESZ is er voor alle supporters van onze mooie club. Het doel van de Supportersclub is het verstevigen van de onderlinge band tussen supporters en de club, “Wij zijn er voor iedere supporter” zegt voorzitter Harm Folkerts.
Daarnaast organiseert de supportersclub busreizen, feestavonden en kunt u binnenkort mooie supportersartikelen bestellen.

SamenDESZ

Wij willen ons steentje graag bijdragen aan het SamenDESZ gevoel. Daarom vinden wij het belangrijk dat er een zo breed mogelijke actieve betrokkenheid door de gehele vereniging plaats vindt, ook binnen de supporterskring.

Activiteiten

Supportersclub DESZ organiseert gedurende het jaar verschillende activiteiten binnen de vereniging. Hierbij kunt u denken aan een thema middag zoals super-Saturday met een verloting en een zanger.

Merchandise

Binnenkort zal de supportersclub mooie DESZ-artikelen verkopen. Houdt hiervoor goed de DESZ-site in de gaten.

Lid worden?

Het lidmaatschap van de supportersclub bedraagt €15 euro per jaar. Wilt u de supportersclub steunen en een bijdrage leveren aan de activiteiten of verkoopartikelen? Maak dan gebruik van het inschrijfformulier » .

Bestuur

Het bestuur bestaat uit de volgende namen.
Harm Folkerts – Voorzitter
Dennie Mooiweer
Edwin van der Linde
Jan ten Klooster
Ella Folkerts
Bert Hansman
Teun van der Linde
Tom Kisjes
Christiaan Akkerman
Nicolette ten Brinke
Geralda ten Brinke

  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 2J klasse
  • 27 teams