Nieuws

​Zonnige wedstrijd met stralend resultaat voor DESZ F5!

Bekijk alle foto's!
Auteur: Hedi van der Stouwe. Foto's: 4

Woensdag 30 september | Alle ingrediënten voor een mooie pot voetbal zijn aanwezig. Een idyllische locatie, een heerlijk zonnetje, maar vooral de enthousiaste jongens en leiders van DESZ F5 die zin hebben om er wat moois van te maken!

Vanaf het begin was er veel druk van DESZ. Maar ook Wapserveen kwam af en toe gevaarlijk uit en na een lange trap naar voren van Wapserveen hield Milan met een knappe redding het doel schoon. De jongens zijn aan elkaar gewaagd en er volgen mooie schoten op het doel door Steijn en ook Bjorn heeft een knap schot. Maar de bal wil er nog niet in.

De meegekomen fans moedigen de jongens enthousiast aan en F5 voert de druk op. Dankzij een strakke pass van Julian scoort Owen..bijna! Wat veel doelpogingen van DESZ! Maar waar blijft de goal? Met een enorme sprint stopt Bjorn de uitbraak van Wapserveen. Maar helaas, snel daarna komt Wapserveen weer voor het doel van DESZ weten ze wel te scoren.

Maar de jongens van F5 herpakken zich snel en na drie pogingen op het doel door Koen scoort hij! Heel snel daarna volgt een rappe actie van Owen en ook hij scoort. 1-2!.

De 2e helft begint met een mooie pass van Julian, afgemaakt door Owen. 1-3.

Steijn vindt vaak het doel en is erop gebrand om te scoren. Helaas, in de handen van de keeper. Hij sleept er wel een corner uit en de bal van Milan komt in het zijnet. Na een vrije trap voor Milan stopt de sterk keepende goalie van Wapserveen de bal. Maar de snelle Owen die op de keeper afstormt, is niet te stoppen. 1-4.

De afzonderlijke talenten van de jongens komen goed uit de verf. Boris laat een prachtige solo zien, Koen is fel op de bal en legt de bal neer bij Milan die scoort. Jorrit staat te keepen als een meester en laat niets door.

De jongens weten elkaar goed te vinden, zijn aanvallend en verdedigend goed bezig en met een prachtige beweging scoort Owen de laatste goal voor vandaag, 1-6.

Het was een genot om te kijken naar de wedstrijd van Wapserveen tegen DESZ F5.

Advertentie

Bert Leistra Makelaardij Hasselt
clubsponsor Bert Leistra Makelaardij Hasselt
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams