Zonnige wedstrijd in Vledder voor DESZ E4

Auteur: Roel Timmerman.

Woensdag 6 mei | Zaterdagmorgen om kwart voor 10 stond iedereen klaar om te vertrekken naar Vledder. Zonnig weer en een prachtige omgeving. Vanwege een spelerstekort gingen Britt Boerhof, Britt Schipper, en Annelien Kuiken van E5 met ons mee.

De wedstrijd begon met een lange tijd 0-0 met van beide kanten gemiste kansen. Super spannend! Uiteindelijk schoot Joël tegen de paal, de bal kwam bij Ali, die schoot weer terug en Joël maakte hem af 0-1. Dit liet BEW niet op zich zitten en maakten vlak daarna 1-1. Later een mooie voorzet van Victor en Jorn maakt hem af 1-2. Hierna Jorn aan de bal, via Britt B.naar Ali die scoort zodat we met 1-3 de rust in gaan. Rust.

Vlak na rust scoort BEW 2-3. Hierna weer een kans voor BEW maar Lukas heeft de bal goed vast. Britt S. zet voor en Victor scoort 2-4. Ali vecht zich overal doorheen en schiet op het doel maar naast. Vervolgens heeft Ali weer de bal, schiet voor en Jorn maakt er 2-5 van. Balbezit voor BEW maar Tim pakt de bal heel handig af, schiet op het doel...naast, dan Ali, naar Britt B. en die scoort 2-6 Mooi! Jorn schiet de bal tussen de tegenspelers door en scoort 2-7. Na nog een kans weet Jorn er 2-8 van te maken. Een kans voor BEW maar een mooie redding van Lukas. En als laatste een knaller van Ali dwars door de verdediging heen 2-9!

Met 3 punten in de broekzak, weer een mooi ritje naar huis !