Zoekend DESZ JO15-3 verliest van Noordscheschut JO15-2

Auteur: Wessel Benne.

Donderdag 26 september | Zaterdag 21 september ging het team van JO15-3 naar Noordscheschut om aldaar te voetballen. Om 10.15 klonk het fluitsignaal om te beginnen met de wedstrijd.

Er werd veel naar elkaar gezocht maar we vonden elkaar niet helemaal, ook de tegenpartij had daar eerst last van. De wedstrijd ging dan ook gelijk op. Na 7 minuten viel het eerste tegen doelpunt, daarna was het algauw Noordscheschut die de overhand had op het veld en de wedstrijd bepaalde. Er werd wel gestreden om de bal maar het kwam er helaas niet van om de duels te winnen en de bal bij tegen partij in het doel te krijgen.

Al gauw stonden we achter met 7-0 en zo gingen we ook de rust in.

Na de rust kwamen waren we toch weer gelijk aan de tegenstander en werd er hard gestreden door iedereen en gingen we op zoek naar het ene doelpuntje.Maar helaas viel die voor de tegenpartij.En zo werd het 8-0 en even later ook nog 9-0 door een eigen doelpuntje. De strijd was nog niet gestreden en we bleven zoeken naar het ene doelpunt. Binnen een minuut na het vallen van de eigen goal was het Kobe die het doel had gevonden en er 9-1 van maakte. Het gaf een ieder weer moed en we gingen op zoek naar nog meer goals. Uiteindelijk wist Justin ook nog te scoren en werd het 9-2. Niet veel later floot de scheids af en was de wedstrijd voorbij.