Wint DESZ JO12-1 ook de 6de wedstrijd op rij?

Auteur: Mariska Veldhuizen.

Maandag 27 mei | ​De boys hebben er zin in en de warming-up is goed. We gaan beginnen...

DESZ begint goed en de keeper van flevoboys wordt getest door Luka. Vervolgens is flevoboys aan de beurt. Gelukkig belandt het schot op de lat. Het gaat aardig over en weer en het blijft ook lang 0-0. Net voor rust zet DESZ nog een keer aan via Bart op Jayden en vervolgens Hugo beland ook deze bal op het aluminium. De sta in de weg voor beide teams (hihi).

Na de rust is er voor beide ploegen kans op de voorsprong. Voor DESZ zijn Sem, Hugo, Jari, Milan dichtbij, maar helaas niemand laat het net krullen. Flevo Boys is dan toch het team dat eerst scoort.1-0. 2de time out,even de koppies scherp houden en op zoek naar de 1-1. Maar helaas Flevo Boys komt via een vrije trap op 2-0. Helaas kan Thijs er net niet bij.

Niet veel later maakt Flevo Boys er ook nog 3-0 van. Het laatste kwartiertje is dus toch echt voor Flevo Boys.( kijken ze naar ADO den Haag ofzo hihi). DESZ beloond zichzelf nog wel om 3-1 te maken via Imre. Dit is ook de eindstand.

Helaas geen 6de overwinning op rij.

Toch staan de boys verdienstelijk op plek 4 in de hoofdklasse. Zaterdag maar de laatste 3 punten van het seizoen meenemen vanuit Hoogeveen.