Winst in oefenduel voor DESZ JO13-1

Auteur: Marian Overmars.

Zondag 29 augustus | Afgelopen zaterdag stond voor JO13-1 de 2e oefenwedstrijd op de planning. Het team onder leiding van René Bakker, Raymond Spijkerman en Chris Schoonewelle moest het opnemen tegen Nieuwleusen JO13-1.

In de eerste helft ging het mooi op en neer, beide teams waren goed aan elkaar gewaagd. Wel bleek het lastig om de kansen om te zetten in een doelpunt. Meerdere scoringskansen leidden helaas niet tot een doelpunt. Uiteindelijk is het dan Nieuwleusen dat op voorsprong komt door een schot van buiten de 16 over keeper Ferre heen in de "Ferre" hoek.

DESZ kreeg in die eerste helft nog een goede gelegenheid om langszij te komen maar de toegekende penalty wist Julian niet te benutten. We bleven kansen creƫren maar gingen toch de rust in met een 0-1 op het scorebord.

In de tweede helft lag het initiatief meer bij DESZ. Uit een mooie corner kopte Milan raak, 1-1 en even later haalde Boris van grote afstand vernietigend uit waarna we verdiend op voorsprong kwamen. Het feest was compleet na 2 goals van Ruben. Eindstand 4-1. Meer foto's te zien via deze link.

Volgende week zaterdag starten we in de bekercompetitie om 8:45 uur thuis tegen SC Genemuiden JO13-2.