Willemsoord E1 maatje te groot voor DESZ E5G

Auteur: Pascal van Dijk.

Woensdag 16 september | Vandaag stond er een uitwedstrijd gepland tegen Willemsoord. We vertrokken vol goede moed en vertrouwen, omdat we ook nog eens 2 spelers mee hadden van E2... Na eerst de tactiekbespreking van Jan Willem en Renaldo en het toezingen voor 2 jarigen onder ons, begonnen onze gemotiveerde spelers met de wedstrijd.

Na 4 minuten gespeeld te hebben was daar een corner voor de tegenpartij, maar door een goede redding van Chiel werd het geen nog doelpunt voor Willemsoord. Oei oei maar dan toch naar 10 minuten krijgt Justin het eerste doelpunt om de oren en er is geen redden aan. Enkele minuten later scoort Willemsoord nogmaals en staat het 2-0. Jammer ook de 3-0 kan Justin niet uit het doel houden. DESZ E5 voetbalt goed door en krijgt Tijmen een kans om te scoren HELAAS!!!! Willemsoord probeert nog een paar keer te scoren maar door goede redding van Justin wordt dit voorkomen.

In de rust houdt Renaldo even een positief praatje en benadrukt nogmaals hoe goed er gespeeld wordt door de spelers van DESZ E5 en dat ze het helemaal niet slecht doen tegen een E1.

Dan begint de tweede helft en krijgt Tijmen wederom de kans om te scoren voor E5 maar HELAAS weer wordt de bal uit het doel gehouden. Ook nu scoort Willemsoord naar enkele minuten en word het 4-0 & 5-0. En dan wordt het onverwachts 5-1 door een goed schot van Chiel Prikken. Kort erna scoort Willemsoord de 6-1. Dan komt Thomas Stoter voor de keeper en maakt de 6-2. DESZ E5 zet nog een tandje bij, maar het mag niet meer baten. Door het goede keepwerk van Justin blijft het bij een 7-2 voor Willemsoord.