Nieuws

Welverdiende punten voor DESZ F4

Bekijk alle foto's!
Auteur: Judith Visscher. Foto's: 3

Dinsdag 22 maart | ​Weer een week voorbij waarin goed getraind is door de jongens en meisjes van F4. Ze kampen wel een beetje met ziekte onder de spelers maar gelukkig kon Hugo geleend worden van F1. Het weer is niet heel vrolijk, maar wel droog gelukkig. Nou hopen dat de wedstrijd ons zonnig gaat maken. Aan de spelers en de leiders zal het niet liggen. Ze hebben er zin in. Wel krijgen ze een opdracht mee: "Spelen als de 2e helft van vorige week" .

Bij het veld Aangekomen blijkt dat Zandhuizen bijna dezelfde clubkleuren draagt. Het broekje, zwart, is het enige verschil. Dit gaat verwarring brengen. Ronny, trainer en leider, gaat op jacht naar hesjes om duidelijk onderscheid in beide teams aan te brengen. Ze staan rustig een balletje over te trappen met zijn allen en Senna mag de keeper van vandaag inspelen. Maar dan gaat het toch beginnen. De scheids roept de spelers klaar te gaan staan. Het spel kan beginnen.

Gelijk zijn de tegenstanders gevaarlijk en moet Declan naar de grond om zijn doel schoon te houden. Dit was een waarschuwing. Het werkt. F4 begint met zijn eigen spel. Meike verovert de bal, geeft hem op rechts aan Cas mee. Die vindt op zijn beurt Hugo, welke hem voorgeeft aan Jari. Hoppa 1-0! Zandhuizen is niet van plan om op te geven en stuurt de mannen richting onze keeper. De bal gaat naast. Meike redt de bal uit een kluwentje spelers. De bal bereikt Hugo maar die raakt de paal helaas. Senna verdedigt de bal met zijn leven en Zandhuizen is daar zo van onder de indruk dat ze of naast schieten of de paal raken. Pfff.

Maar onze spelers zetten hun spel voort. Hugo bereikt Cas. Welke een spurt richting doel trekt. Hem daar afgeeft aan Jari en, via handen van de keeper 2-0. Ze zijn op stoom. Want nog geen paar minuten later gebeurd hetzelfde. Alleen raakt de keeper nu geen bal aan. 3-0. Tjakka. Nu volgen een aantal harde ballen van links naar rechts. Uiteindelijk komt hier wel een nieuwe aanval uit. Aeron komt van uit het midden. Hij vindt Hugo en die geeft Marijn een voorzet. Helaas naast. De scheids fluit. Rust.

De tweede helft begint. Hugo laat heel veel acties zien maar ziet geen kans om ze met een doelpunt af te maken. Senna blijft verdedigen alsof het een lieve lust is. Maar regelmatig duikt er een DESZ-speler op om hem te ondersteunen. Toch lukt het Zandhuizen om langs Declan te komen. 3-1. Toch geven we niet op. En ja hoor, daar is hij dan toch … 4-1 door Hugo. Ze hebben goed geknokt en gespeeld. Goed gedaan Meike, Marijn, Declan, Senna, Hugo, Jari, Aeron en Cas. Weer 3 welverdiende punten binnen. Die pakken ze ons niet meer af!

Advertentie

Active Creations Zwartsluis
websitesponsor Active Creations Zwartsluis
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams