Nieuws

Welkom op de compleet nieuwe DESZ website!

Bekijk alle foto's!
Auteur: Webmasters. Foto's: 3

Zaterdag 31 januari | Na maanden van inventarisatie, ontwerpen en ontwikkelen is het moment eindelijk zover. Met trots mogen wij de gloednieuwe DESZ website aan jullie voorstellen.

Met de lancering van het nieuwe online platform voor DESZ komt er een einde aan de oude website die alweer ruim vijf jaar het vertrouwde online-gezicht was van onze vereniging. Echter vonden wij dat het hoog tijd was voor een nieuwe look in lijn met het vernieuwde logo en huisstijl van DESZ. Ook technisch was er genoeg te verbeteren. Zo beschikt de nieuwe website over zogenaamd 'responsive design'. Dit betekent dat de breedte en content automatisch mee schaalt met de breedte van je scherm. Kortom; of je nu op de computer of mobiel kijkt, de inhoud van de website is altijd optimaal zichtbaar.

Verbeteringen
Maar dat zijn niet de enige noviteiten van de nieuwe website. Voortaan zijn bijvoorbeeld ook alle spelers (met foto!) terug te vinden, worden alle gegevens automatisch via de KNVB getoond en worden de commissies tevens een stuk beter uitgelicht. Ook een flinke verbetering is de komst van een gedegen fotogalerie, zodat foto's kijken nog leuker wordt!

Ontdek het zelf
Je begrijpt het inmiddels wel, wij kunnen nog uren doorvertellen over de nieuwe website. Welke leuke snufjes we er in hebben verwerkt, fraaie designoplossingen en hoe fantastisch de 'beheer'-kant van de website werkt, maar ontdek het vooral zelf! De komende weken zullen we overigens op de achtergrond nog tal van verbeteringen doorvoeren, maar merk je zelf een foutje op, schroom het dan niet ons op de hoogte te brengen. Dat kan via ons algemene e-mailadres: webmaster@desz.nl.

Officieel overdracht
Momenteel is deze eerste kennismaking met vernieuwde DESZ.nl nog om een zogenaamde ┬┤zachte┬┤ lancering. We willen graag op zaterdag 28 februari, wanneer DESZ 1 haar eerste competitiewedstrijd van het jaar thuis voetbalt, de website feestelijk overdragen aan het bestuur en leden van de sportvereniging.

Advertentie

Bert Leistra Makelaardij Hasselt
clubsponsor Bert Leistra Makelaardij Hasselt
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams