Nieuws

Wegen DESZ en Johan Bos scheiden na afloop huidige seizoen

Auteur: Het bestuur.

Vrijdag 23 januari | Op donderdagavond 22 januari jl. is aan de speelsters van DESZ VR1 kenbaar gemaakt dat Johan Bos aan het eind van het seizoen gaat stoppen bij DESZ. Het afgelopen jaar heeft Johan samen met zijn staf het vrouwenelftal duidelijk op de kaart gezet binnen DESZ en ook daarbuiten.

Met het behalen van het kampioensschap en daarmee promotie naar de derde klasse is het afgelopen seizoen zeer succesvol afgesloten. In deze klasse draaien de vrouwen op dit moment uitstekend mee met een mooie 3e plaats op de ranglijst.

Deze maand hebben gesprekken plaatsgevonden tussen Johan en het bestuur, waar uit naar voren is gekomen dat de samenwerking na dit seizoen eindigt. Met een snel groeiende vrouwen- en meisjesafdeling gaat DESZ op zoek naar een geschikte opvolger, die het huidige niveau van het vrouwenvoetbal binnen onze vereniging verder kan uitbouwen. Een vacature wordt volgende week opgesteld.

Wij wensen Johan alvast veel succes bij het vinden van een nieuwe club en we spreken het vertrouwen uit in een goede afsluiting van het lopende seizoen.

Sportieve groet,

Het bestuur

Advertentie

Interfloor Tapijt & Vinyl
hoofdsponsor Interfloor Tapijt & Vinyl
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams