Nieuws

Week van de Scheidsrechter: Bedankt, scheidsrechters!

Bekijk alle foto's!
Auteur: Jaap Muis. Foto's: 7

Maandag 14 oktober | De afgelopen week, van 5 tot en met 13 oktober, was het de Week van de Scheidsrechter! Een initiatief om onze scheidsrechters in het zonnetje te zetten en hen te bedanken voor hun inzet. Zonder deze onmisbare vrijwilligers kunnen de wedstrijden bij SV DESZ niet plaatsvinden. Dankzij hen kunnen onze teams, jong en oud, wekelijks genieten van het voetbalspel op onze velden.

Bij deze willen we al onze scheidsrechters, zowel de vaste krachten als de jonge scheidsrechters uit onze jeugdteams en de selectieleden die regelmatig een jeugdwedstrijd fluiten, een groot compliment geven. Jullie inzet wordt enorm gewaardeerd! Als blijk van waardering heeft het bestuur / de scheidsrechterscommissie deze week onze vaste scheidsrechters een kleinigheidje overhandigd. Een klein gebaar voor hun grote inzet. We willen hen ontzettend bedanken voor hun belangrijke rol op en rond het veld. Zij maken het voetbal iedere week voor ons mogelijk!

Altijd op zoek naar nieuwe scheidsrechters!

Voetballiefhebber, maar liever naast dan op het veld? Overweeg dan om scheidsrechter te worden bij SV DESZ! We zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die willen bijdragen aan het voetbal. Je kunt bij ons een korte cursus volgen en we bieden begeleiding bij je eerste wedstrijden. Als je ambities hebt, kan je zelfs via ons doorgroeien naar een officiƫle scheidsrechtersopleiding bij de KNVB.

Heb je interesse? Neem contact op met een van onze commissieleden of kom langs op het Sportpark. Samen zorgen we ervoor dat iedereen elke week kan blijven voetballen!

Met dank aan Henk Kuik voor de beelden!

Advertentie

Bert Leistra Makelaardij Hasselt
clubsponsor Bert Leistra Makelaardij Hasselt
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 4A klasse
  • 23 teams