Nieuws

​Week van de Scheidsrechter

Bekijk alle foto's!
Auteur: Jaap Muis. Foto's: 8

Maandag 19 oktober | SV DESZ ondersteunt het initiatief van de KNVB en dankt zijn arbiters afgelopen zaterdag. Zonder respect geen voetbal, een alom bekende uitspraak binnen de voetballerij in de praktijk komt het helaas nog regelmatig voor dat de scheidsrechter doelwit en of mikpunt is van (verbale) agressie. Om nog maar een cliché aan te halen zonder scheids immers geen voetbal.

Afgelopen zaterdag werd aandacht besteed aan de 'Week van de Scheidsrechter'. Een mooi moment om stil te staan bij wat scheidsrechters betekenen voor onze vereniging. Niet alleen bij de voetbalsport, maar bij alle sporten waarbij een leidsman of -vrouw noodzakelijk is.

Zo ook bij onze prachtige sportvereniging DESZ.

Week in, week uit, doen we met z'n allen een beroep op een helaas steeds kleiner wordende vaste vrijwilligersgroep die ervoor zorgt dat zoveel mogelijk teams toch een scheidsrechter hebben bij hun wedstrijden. Dit is geen vanzelfsprekendheid, maar pure clubliefde!!

Fantastisch dat jullie dit willen doen en keer op keer voor de voetbalteams klaar staan. Klasse! Wij kunnen als leden van SV DESZ niet genoeg benadrukken, hoeveel waardering wij hiervoor hebben. En hoewel het steeds lastiger wordt al onze wedstrijden te kunnen voorzien van een scheidsrechter door het helaas uitdunnende scheidsrechterskorps (elke nieuwe scheidsrechter blijft welkom!), blijft ons streven om wekelijks tot een optimale bezetting te komen.

Scheidsrechters bedankt! Jullie verdienen het echt!

Namens het bestuur en scheidsrechtercommissie van SV DESZ hebben jullie afgelopen zaterdag leuke attentie aangeboden gekregen als waardering

Advertentie

Active Creations Zwartsluis
websitesponsor Active Creations Zwartsluis
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams