Wedstrijdverslag DESZ JO13-1 tegen FLEVO BOYS JO13-2

Auteur: Bryan Post. Foto's: 4

Vrijdag 5 november | ​Op deze vroege en grijze zaterdagochtend vertrokken wij richting Emmeloord om te spelen tegen Flevo Boys.

We begonnen de wedstrijd stroef, maar later pakte DESZ het goed op. Maar helaas viel Koen Geertman al snel uit met een blessure aan zijn enkel. Flevo Boys kreeg veel kansen maar onze doelman hield de nul! Na zo'n twintig minuten spelen maakte Milan Voerman de 0-1. Nog geen vijf minuten later maakte Milan Voerman zijn 2e doelpunt, 0-2. Toen de eerste helft werd afgefloten stond het 0-2 voor Desz. De tweede helft begon en al snel maakte Ruben Postma de 0-3. Enkele minuten later maakte Julian Overmars een mooie goal en was het 0-4! Toch moest Desz nog even serieus strijden. DESZ werd de laatste 10 minuten slordig met ook nog een foutje van de keeper waardoor Flevo Boys ook nog een goal kon scoren. De uitslag is 4-1 voor DESZ. Een mooie en terechte overwinning!