Nieuws

​Wedstrijdsponsor DESZ – Omlandia: Veehandel Naberman!

Auteur: Sponsor & PR-commissie.

Zaterdag 6 april | Vanmiddag speelt ons eerste elftal op het eigen sportpark De Cingellanden tegen Omlandia. Na de verliespartij van vorige week (DZOH, 1-2 red.) is het aan de rood-witten om de draad van de weken ervoor weer op te pakken. Net als vorige week mogen wij ook deze middag een wedstrijdsponsor presenteren: Veehandel Naberman te Sint Jansklooster!

Over Veehandel Naberman
Hoe de connectie tussen DESZ en Veehandel Naberman tot stand is gekomen, laat zich wel raden. Eigenaar Luuk Naberman is namelijk vader van onze selectiespeler Karlo, die bij ons bezig is aan zijn derde seizoen.

Vanuit zijn bedrijf handelt Luuk Naberman in runderen, kalveren en schapen. Hij is hiermee de vierde generatie die verantwoordelijk is voor het familiebedrijf, dat door zijn overgrootvader (zie foto) vóór 1900 werd opgestart. Vroeger stond men nog op de veemarkt in Zwolle, maar na de MKZ-crisis is deze markt gesloten. Sindsdien wordt al het vee rechtstreeks naar de afnemers verhandeld. Luuk geeft aan zijn werk met heel veel plezier te doen!

Geïnteresseerd in de diensten van Veehandel Naberman? Neem dan gerust contact op met behulp van onderstaande contactgegevens!

Schaarweg 29
8326 AJ Sint Jansklooster
☏ 06-53924677
luuknaberman@hetnet.nl

Uiteraard zijn wij bij DESZ hartstikke blij met de sponsoring van Veehandel Naberman en willen het bedrijf via deze weg dan ook hartelijk bedanken!

Wees sociaal en deel

Meer nieuws van DESZ 1 >

Advertentie

Tamek
superstersponsor Tamek
Twitter
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 2J klasse
  • 27 teams