Nieuws

​Wedstrijdsponsor DESZ – DZOH: T&T Tapijt!

Auteur: Sponsor & PR-commissie.

Zaterdag 30 maart | Vanmiddag speelt ons eerste elftal de belangrijke thuiswedstrijd tegen DZOH. Zoals eerder geschetst kunnen de rood-witten hun tweede plek verstevigen, maar behoort een periodetitel eveneens tot de mogelijkheden. Eén waar DZOH ook nog om meestrijdt. Kortom, een mooi affiche vanmiddag waar een passende wedstrijdsponsor op zijn plaats is: T&T Tapijt te Zwartsluis!

Over T&T Tapijt
Aan de Grote Kranerweerd 5 in Zwartsluis opende T&T begin jaren '90 haar deuren. Sindsdien is T&T uitgegroeid tot een totaalaanbieder op het gebied van woning- en projectstoffering.

Flexibel, nuchter, ervaren en adviserend. Dat is kortweg wat de succesvolle aanpak van T&T woning- en projectstoffering typeert. Deze succesformule heeft al vele particulieren naar de winkel geleid, maar ook hotels, restaurants, kantoren en zorginstellingen weten de weg naar het bedrijf te vinden.

Geïnteresseerd in de diensten van T&T? Neem dan eens een kijkje op de website of neem contact op met behulp van onderstaande contactgegevens!

Grote Kranerweerd 5
8064 PE Zwartsluis
www.tt-tapijt.nl
☏ 038-3867420
info@tt-tapijt.nl
Afbeeldingsresultaat voor facebook logo small

Uiteraard zijn wij bij DESZ hartstikke blij met de sponsoring van T&T en wij willen het bedrijf via deze weg dan ook hartelijk bedanken!

Wees sociaal en deel

Advertentie

Active Creations
websitesponsor Active Creations
Twitter
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 2J klasse
  • 27 teams