Wedstrijd met 2 gezichten tegen Fc Meppel E 6

Auteur: Jan Willem Oldenbeuving.

Maandag 21 maart | Afgelopen zaterdag moesten we aantreden tegen Fc Meppel E 6. Een wedstrijd waarin we slecht begonnen en al snel op een 1-0 achterstand kwamen. Nog voordat de scheidsrechter voor de rust floot hadden we de achterstand met veel pijn en moeite omgezet naar een 2-1 voorsprong, door doelpunten tijmen en amber.

In de rust sprak rinaldo ons toe met wat we fout deden dan wat we anders moesten doen. We bleven de 2e helft wel vanuit onze positie spelen, bal aannemen en over spelen.

Door goed verdedigend werk van chiel, roselieke,thomas en wessel kwam Fc Meppel op één kans na wat ook en doelpunt opleverde in de buurt van de goed keepende lucas. Op het middenveld werd hard gewerkt door samet en roos en voorin werd goed de ruimte gekozen door amber en tijmen.

Wat al snel resulteerde in een 3-1 voorsprong, afgezien van de ene kans wat de 2-3 opleverde kwam werd Fc meppel een speelbal. Door goed middel van ons goede spel liepen we uit naar een 2-9 overwinning door middel van doelpunten door thomas, tijmen (3 keer), chiel en samet.

Na de wedstrijd kregen we allemaal een groot compliment van Rinaldo voor ons goede spel voor met name in de 2e helft en dat we hebben laten zien dat we goed kunnen voetballen.