Nieuws

Wederom twee zeges voor 35+ 7x7

Auteur: Johan Slurink.

Donderdag 7 april | ​Vrijdag 1 april (geen grapje) stond er weer een competitieronde op het programma. Dit keer hadden wij moeite om een team op de been te krijgen. Uiteindelijk ging René tegen alle doktorsvoorschriften in toch voetballen.

De eerste wedstrijd was tegen Meppel 2, ze zaten ook bij ons in de kleedkamer en daardoor konden we onze wedstrijdbespreking niet houden. De start van de wedstrijd was dan ook alles behalve fantastisch. We moesten ook wennen aan het voetballen op (hobbelig) gras. Na 4 gemiste kansen van ons viel de bal aan de andere kant in het net. Een achterstand, dat komt niet vaak voor. En het werd bijna nog erger maar door slim handelen van Jan wist hij een 0-2 achterstand te voorkomen. Het werd tijd om orde op zaken te stellen. Gerjan maakte na een geweldige shuffle 1-1. Pieter tikte een afgemeten voorzet binnen en vlak voor tijd maakte hij ook nog aan alle onzekerheid een eind. 3-1 winst

Gelijk daarna stond de volgende wedstrijd op het programma. Oldemarkt was nog fit en wij hadden net gespeeld. Voor ons zaak om de wedstrijd snel te beslissen. De eerste aanval van Oldemarkt mondde uit in een corner. Die vakkundig uit de lucht werd gegrepen door Jan en vervolgens diep werd gegooid op onze rappe spits. Die legde hem panklaar op de aanstormende Klokker, 1-0. Vlak daarna een identiek moment alleen werkte nu Pieter af. Binnen 5 minuten stond ook de 3-0 op het bord. Wederom Kikkert die zijn plek in de spits waard was. In het vervolg van de wedstrijd wisten wij nog 5x te scoren. Johan, Pieter (2x), Marc Jan en Gerjan waren de doelpuntenmakers.

Al met al een goed resultaat. Vrijdag 8 april spelen wij in Rouveen en verdedigen wij onze koppositie tegen de Blesse en Wacker.

Advertentie

Interfloor Tapijt & Vinyl
hoofdsponsor Interfloor Tapijt & Vinyl
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams