Wederom een dikke nederlaag voor DESZ 1 tegen Hatto Heim

Auteur: Robbert Elken. Foto's: 34

Maandag 17 april | Voor DESZ 1 stond afgelopen zaterdag de belangrijke wedstrijd tegen Hatto Heim 1 op het programma. Na een goede eerste helft, waar DESZ zichzelf niet weet te belonen, verliest het uiteindelijk meer dan terecht met 4-0.

Het eerste halfuur van de wedstrijd is DESZ de betere partij. Daarin krijgt het voldoende kansen om de score te openen; Bakker met een bal op de buitenkant van de paal, Kats die een voorzet van Redder over het doel werkt en Westerveen die ongelukkig over de bal heen maait vanaf een meter of vijf.

Hatto Heim komt beter in zijn spel, maar tot grote kansen voor rust leidt dit nog niet.

Vanaf de start van de tweede helft is het eenrichtingsverkeer. In minuut 52 valt de openingstreffer van de wedstrijd. De buitenspeler van Hatto Heim snijdt naar binnen en schiet via de binnenkant van de paal binnen, 1-0. Halverwege de tweede helft is het opnieuw raak, op de rand van de 16 kan de speler van Hatto Heim vrij inschieten, 2-0. Hierna gaan de kopjes bij DESZ hangen. In de laatste 10 minuten van de wedstrijd weet Hatto Heim nog twee keer het net te vinden, einduitslag: 4-0.

Met dank aan Jan Willem Oldenbeuving voor de beelden van de wedstrijd.