Nieuws

Wat een fantastische week!!

Bekijk alle foto's!
Auteur: Jubileumcommissie. Foto's: 173

Dinsdag 28 juni | Wat was het een geweldige week, met als onbetwist hoogtepunt zaterdag 25 juni! Op een zonovergoten zaterdag begon de dag met een gezamenlijk ontbijt in de kantine.

Na het ontbijt werd er fanatiek gestreden op het spellen parcours. Tegen 12.30 uur werd er duidelijk wie er als winnaars uit de bus kwamen:

1. DESZ 4

2. Ruimteschip (VR1)

3. Rode Ster

Om 13.00 uur werd er op het trainingsveld een Freestyle clinic gegeven. Niet te geloven wat die jongens met een bal kunnen doen, verschillende trucjes werden getoond. De jeugd (en niet alleen de jeugd) heeft genoten van deze balkunstenaars!

Ondertussen begon om 14.00 uur de reünie. Wat een feest om oud-ploeggenoten, trainers en leiders weer te zien en te spreken. Tijdens de reünie werd bekend gemaakt door Bernhard Kobus, oud- burgemeester van Zwartsluis, dat Atze ten Klooster benoemd werd tot erelid van DESZ, een mooi gebaar voor deze rasvrijwilliger.

Toen de reünie in volle gang was arriveerde de spelersbus uit Duitsland, de tegenstanders van het 1e elftal. Eerst nog wat onwennig maar al heel snel voelden onze tegenstanders zich al helemaal thuis. De wedstrijd werd gewonnen door DESZ 1 met een klinkende 9-2 overwinning.

Daarna werd reikhalzend uitgezien naar de trekking van de verloting. Op een bomvol terras verrichtte Lens Nekeman de trekking. De uitslag kunt u bekijken op de DESZ- site. Alle gelukkige winnaars: gefeliciteerd!!

Het optreden van Harm Wolters kan maar op één manier omschreven worden: het was een feestje!! Deze artiest zorgde met diverse hits voor een mega gezellige sfeer op het terras. En met DJ Karl Vos was het feest compleet! We mogen terugkijken op een meer dan geslaagd jubileumfeest en we willen iedereen die hieraan heeft bijgedragen heel hartelijk bedanken!

De Jubileumcommissie

Henk Kuik en Jan Willem Oldenbeuving hebben de foto's gemaakt.

Advertentie

Active Creations Zwartsluis
websitesponsor Active Creations Zwartsluis
Twitter
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 2J klasse
  • 27 teams