Nieuws

​W24 steekt staf DESZ 1 in het nieuw!

Bekijk alle foto's!
Auteur: Staf DESZ 1. Foto's: 3

Vrijdag 16 november | De staf van ons eerste elftal heeft meerdere functies. Zo zijn zij vanzelfsprekend verantwoordelijk voor het trainen, coachen en begeleiden van het vlaggenschip. Daarnaast hebben zij een belangrijke vertegenwoordigersfunctie. Een functie waarbij de uitstraling belangrijk is.

Om die reden is de staf op zoek gegaan naar een kledingsponsor. Deze hebben zij gevonden in W24 uit Meppel. Zij zijn bereid gevonden om de staf te voorzien van een hagelwit overhemd en bijpassend colbert. Hierdoor loopt de staf van DESZ 1 er netjes bij, zowel bij uit- als thuiswedstrijden. Via deze weg willen wij, de staf van DESZ 1, W24 hartelijk danken voor het juiste advies en de aankleding!

Over W24
W24 is een herenmodezaak die in 2005 werd gestart in Meppel. Een jaar later opende W29, dat zich meer richt op kostuums. Eigenaren zijn Berbas en Bert Keizer; respectievelijk broer en vader van Jarrisch. Zij bieden een selectie van Italiaans georiënteerde kledingmerken. Iedere twee weken vindt de klant nieuwe items in de winkel en slechts één maatserie per product. Kortom: exclusiviteit is het uitgangspunt van W24 & W29!

In andere woorden, op zoek naar exclusieve kleding? Neem dan eens een kijkje bij W24 & W29 in Meppel!

W24 & W29
Woldstraat 29
7941 LE Meppel
0522 24 6969
info@W24W29.nl
instagram logo.jpg
Afbeeldingsresultaat voor facebook logo klein


Advertentie

Bert Leistra Makelaardij Hasselt
clubsponsor Bert Leistra Makelaardij Hasselt
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams