Nieuws

UPDATE: nog 5 plaatsen (!) Voetbalreis naar Borussia Mönchengladbach

Auteur: Jarno van Eijken.

Dinsdag 15 januari | Voetbalreis Borussia Mönchengladbach – VfL Wolfsburg Onder de vlag van DESZ wordt er een voetbalreis naar Borussia Mönchengladbach - VfL Wolfsburg georganiseerd. 'Das Bundesliga-Spiel' zal op zaterdag 23 februari worden afgewerkt in het Borussia-Park. Dit is vooralsnog een vrij voetbalweekend voor iedereen. UPDATE: Er is nog plek voor 5 personen. Dus mocht je nog mee willen, geef je dan z.s.m. op! VOL=VOL!

Belangrijke informatie

Wij zullen afreizen naar Mönchengladbach met een touringcar die plaats zal bieden aan 45-50 DESZ'ers.

De bus zal rond 11:15 uur vertrekken vanaf sportpark De Cingellanden.

Jonger dan 16 jaar? Dan moet er een begeleider van minimaal 18 jaar zich ontfermen over het kind.

In de bus worden er consumpties tegen betaling beschikbaar gesteld.

Het doorgaan van de reis naar het Borussia-Park ligt aan de animo. Na de inschrijfperiode zal de knoop definitief worden doorgehakt. Dit keer heeft de Duitse voetbalbond de wedstrijd al vastgesteld op zaterdag 23 februari om 15:30 uur.

Zaterdag 23 februari is een landelijk vrij voetbalweekend, echter bestaat de kans dat afgelaste wedstrijden op deze datum ingehaald worden. Voor de hogere jeugdelftallen en lagere seniorenelftallen kunnen wij deze datum vrijhouden, echter niet voor DESZ 1 & 2.

Voor spelers en staf vanuit DESZ 1 & 2 wordt de uitzondering gemaakt m.b.t. annulering. Wanneer er blijkt dat een wedstrijd op 23 februari ingehaald dient te worden, wordt er een passende oplossing gezocht.

Let op! Belangrijk! Er is een klein risico aan deze reis! Mochten de weersomstandigheden extreem slecht zijn, waardoor de wedstrijd niet door kan gaan. Worden de tickets uw persoonlijk eigendom. Het eigen risico betreft dan €20,- per persoon. Echter blijven de tickets natuurlijk geldig op de nieuwe wedstrijddatum. Hopelijk is hiervoor begrip, omdat wij geen volledige 'annuleringsverzekering' kunnen afsluiten op o.a. de wedstrijdkaarten.

Opgave

Je kan je aanmelden door een e-mail te sturen naar toernooien@desz.nl met daarin; je naam en leeftijd zo nodig.

Inschrijven gebeurt op volgorde van binnenkomst.

De kosten van deze busreis incl. wedstrijdticket en na afloop een Duits schnitzelmenu zal €58,- euro per persoon bedragen.

Voor verdere vragen kunt u ook terecht bij ondergetekenden.

Namens,

Gerjan Spit

Jarno van Eijken

Wees sociaal en deel

Advertentie

Bert Leistra Makelaardij
clubsponsor Bert Leistra Makelaardij
Twitter
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 2J klasse
  • 27 teams