Nieuws

Voetbalplaatjesactie DESZ van start: zaterdag uitreiking albums

Bekijk alle foto's!
Auteur: Remco Lachenal. Foto's: 18

Vrijdag 6 februari | De DESZ voetbalplaatjesactie staat op het punt van beginnen. Met ingang van morgenochtend 8 uur krijgen klanten van de lokale Coop en Prima een pakje met voetbalplaatjes bij besteding van € 10,-. De albums zijn vanaf 12 uur ’s middags verkrijgbaar bij DESZ.

Luuk Kleine, eigenaar van de lokale Coop, zal vanaf 12 tot 1 uur aanwezig zijn in de DESZ-kantine om de eerste albums uit te reiken. Zorg dus dat je er op tijd bent en ontvang als één van de eersten het voetbalplaatjesalbum! Ben je verhinderd? Niet getreurd! Na 1 uur zijn de albums ook nog gewoon bij DESZ af te halen.

Vanochtend vond de formele presentatie van het voetbalplaatjesalbum plaats. Uit handen van Luuk Kleine ontving voorzitter Martin Pastink het eerste exemplaar. Bestuurslid Robert-Jan de Vries bedankte Luuk Kleine en overhandigde hem een bos bloemen namens DESZ. De Vries had mooie woorden over voor de samenwerking: “Enige tijd geleden is er al contact geweest tussen de club en Luuk (Kleine, red.) over een voetbalplaatjesactie. Toen was het nog niet het juiste moment. In november jl. is alles in een stroomversnelling gekomen. Mede door de soepele samenwerking is het resultaat fantastisch. Erg waardevol!"

Luuk Kleine beaamt dit: “Vanuit de Coop is het bedrijf Adfomedia naar voren geschoven om de foto's te verzorgen en het voetbalplaatjesalbum in elkaar te zetten. Zij hebben de samenwerking met de vrijwilligers van DESZ als zeer prettig ervaren."

Henk Kuik was aanwezig om de presentatie op de gevoelige plaat vast te leggen. Bekijk de foto's!

Advertentie

Interfloor Tapijt & Vinyl
hoofdsponsor Interfloor Tapijt & Vinyl
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams