Nieuws

​Voetbalplaatjesactie DESZ groot succes!

Auteur: Organisatie Voetbalplaatjes.

Maandag 11 mei | Het is inmiddels alweer een maand geleden dat de voetbalplaatjesactie van DESZ, georganiseerd in samenwerking met de lokale Coop Luuk Kleine, tot een eind kwam. Wanneer wij terugkijken op de actie kunnen wij niet anders concluderen dan dat het een daverend succes was!

Op vrijdag 6 februari jl. werd, in het bijzijn van de organisatie en een deel van het DESZ-bestuur, de officiële aftrap verricht. Een dag later vond op Sportpark Cingellanden de daadwerkelijke lancering plaats. Uit handen van Luuk Kleine ontving een groot aantal DESZ-ers de eerste albums.

Een ware run op de voetbalplaatjes volgde in de weken hierna. De plaatjes waren simpelweg niet meer weg te denken van schoolpleinen, het sportpark en Facebook (!). Weinig mensen konden de verzameldrift dan ook weerstaan!

Om ervoor te zorgen dat iedereen zijn/haar album vol kreeg, vond op woensdag 8 april een ruilmiddag plaats. Menig DESZ-er wist hier de laatste ontbrekende plaatjes te scoren. Een passend eind van een uiterst geslaagde actie.

Album nog niet compleet?
Niet getreurd! Een groot aantal overgebleven plaatjes is namelijk bij DESZ afgeleverd en kan jou helpen bij het completeren van je album. De plaatjes zijn verzameld in een plastic bak en tas, achter de bar in de kantine. Eerste elftal speler Erwin Geertman ging je al voor: "Klopt! Ik moest alleen nr. 367 (Gerrald Bols, red.) nog. Deze heb ik bij DESZ eindelijk weten te bemachtigen. Ik was als een kind zo blij!".

Tot slot...
...willen wij via deze weg graag iedereen bedanken die aan de totstandkoming van de actie heeft bijgedragen, in het bijzonder Coop Luuk Kleine!

Advertentie

Active Creations Zwartsluis
websitesponsor Active Creations Zwartsluis
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams