Nieuws

Vervroegd afscheid van Nestor bij JO17-1

Bekijk alle foto's!
Auteur: Jarno van Eijken. Foto's: 10

Woensdag 18 maart | Waarschijnlijk hebben velen Nestor weleens in actie gezien bij DESZ JO17-1, een uitwisselingsstudent uit Indonesië die normaal gesproken het seizoen zou hebben afgemaakt maar nu noodgedwongen terug moet vanwege het Coronavirus.

De staf van JO17-1 heeft gisteravond vervroegd afscheid genomen van Nestor bij het gastgezin waar hij verbleef. Hij vliegt vanavond laat terug naar Indonesiƫ. Alle uitwisselingsstudenten dienen vanwege het Coronavirus terug te keren naar hun thuisland, waardoor er een abrupt einde komt aan Nestor zijn verblijf in Nederland.

DESZ JO17-1 bedankt Nestor enorm voor zijn inzet en de mooie momenten. Het was een voorrecht om met deze jongen te werken/ spelen en velen hebben mogen genieten van zijn prachtige acties en goals.

Uiteraard gaat het mooie rood-witte shirt met trots mee in de koffer naar huis. Nestor bedankt iedereen voor de geweldige opvang, en zeker de jongens van JO17-1. Hij heeft genoten van het voetballen bij DESZ. We wensen Nestor veel succes toe in de toekomst! Terima kasih Nestor!

Marian Overmars heeft een filmpje gemaakt van Nestor in het rood-witte shirt, waarvoor dank! Zeker het kijken waard! Zie:

https://youtu.be/On5NQqjLy10

Wees sociaal en deel

Meer nieuws van DESZ JO17-1 >

Advertentie

Bert Leistra Makelaardij
clubsponsor Bert Leistra Makelaardij
Twitter
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 2J klasse
  • 27 teams