DESZ JO19-1 wint "zakelijk" van SJO Coevorden JO19-1

Auteur: Tijmen de Vries.

Woensdag 2 november | DESZ JO19-1 ging onlangs de strijd aan tegen SJO Coevorden JO19-1. De drie punten bleven in Zwartsluis.

DESZ begint goed aan de wedstrijd vooral de eerste 15 minuten had SJO niks te vertellen op sportpark Cingellanden.

Na ruim 20 minuten komt DESZ op een 1-0 voorsprong door een ingekopte corner van William Akkerman.

Na die 1-0 krijgt DESZ het op zijn heupen en begint nog beter te voetballen waardoor SJO haast niet van hun eigen helft afkomt.

Dan krijgt DESZ een penalty omdat de bal op de hand van een verdediger van SJO komt.

Eddy van der Linde legt de bal op de stip en schiet de bal zakelijk in de hoek. Met de stand van 2-0 gaan we theedrinken in de rust.

Na de rust begint DESZ scherp en wordt algauw de voorsprong verder vergroot door Jona Marsman die de bal goed inkopt en de keeper is kansloos.

In de 80e minuut gaat DESZ de aanval weer in en de bal wordt diep gestoken op Tijmen de Vries die met buitenkantje links de stand op 4-0 zet en de wedstrijd is definitief beslist.

DESZ pakt de eerste overwinning van de competitie ten koste van SJO Coevorden.