Verslag DESZ JO15-1 tegen Olde Veste JO15-1

Auteur: Jack Fakkert.

Woensdag 23 februari | DESZ moet vroeg opstaan 8:00 aanwezig. Het was fris en guur de dag na de storm. Er waren drie invallers bij Desz: Ferre, Julian en Boris van de JO13-1 want Cas, Quinten en Thijs waren er niet.

Maar nu naar de wedstrijd.

We voetbalden thuis tegen Olde Veste. Het waren grote jongens. We begonnen goed en fel aan de wedstrijd. We krijgen in de eerste helft een paar kansjes.

Imre gaf de bal voor op Jack maar Jack kwam er net niet bij en later met wat gerommel voor de goal kwam de bal bij Joey en die schoot net naast. Olde Veste had ook wel wat kansjes maar die gingen allemaal naast of over. In de rust drinkt het team wat ranja en gaat er weer tegen aan.

DESZ gaat na de rust nog feller de duels in en krijgen grotere kansen. Julian lobt de bal over de keeper heen maar de bal wordt door een van Olde Veste hun verdedigers van de lijn gehaald. En even later schiet Bram een afvallende bal van buiten de 16 en de bal lijkt er in te gaan maar de bal vliegt op de paal.

Olde Veste laat in de tweede helft niet veel zien maar ondanks dat de verdediging heel goed stond schoot vlak voor tijd Olde Veste van buiten de 16 over Ferre heen in de goal 0-1. En dat is daarmee ook jammer genoeg de uitslag. Volgende week is DESZ vrij.