Nieuws

Verliespartij voor DESZ JO12-1

Auteur: Brenda aan het Rot.

Zondag 30 september | ‚ÄčNadat de nieuwe sokken en broekjes zijn gepast staan de jongens geheel in het nieuwe tenue zich weer voor te bereiden op de wedstrijd. Met dank aan de sponsoren. Bart is ook weer aanwezig, en volop bezig met de warming-up. Helaas moet hij nog even geduld hebben voor hij met de wedstrijden mee mag doen.

De Blesse begint sterk. Na een beetje geklungel voor het doel weet Thijs een doelpunt te voorkomen. En kort daarna volgt weer een mooie redding, maar de derde kans wordt wel door de tegenstander benut 0-1. DESZ is na een "haastige" start nu mooi aan het voetballen. Een paar leuke kansjes volgen nu voor DESZ, maar deze worden niet afgemaakt. Na een korte pauze beginnen we weer.

Jari krijgt een kans maar die heeft de keeper klem. Ook onze keeper Thijs heeft veel te doen vandaag. Na een aantal wedstrijden waarin we aardig makkelijk gewonnen hebben moet er nu toch heel hard gewerkt worden. De jongens lijken wel een beetje bang voor de (een kop grotere) tegenstander. Belangrijk is toch het overspelen..

Er werd gescoord nadat er gefloten werd door de scheids.. het zou een voordeel voor DESZ kunnen zijn maar de scheids had al gefloten dus het doelpunt van Imre telt niet. Daarna volgt een mooie kans voor Hugo.. ook die gaat niet in het doel. En weer staat Blesse voor het doel maar weer voorkomt Thijs de 0-2. Het blijft spannend.

Rust

Na een paar minuten gespeeld te hebben krijgen we het tweede doelpunt tegen. En direct daarna volgt de 3e. Toch weer een kans voor DESZ. Hij mag er niet in. Een voorzet van Jari wordt net gemist door Hugo. De 0-4 valt na de korte pauze. Toch scoort Imre (1-4) na een mooie aanval over links en direct daarna weer een kans voor Imre die helaas over ging. Ze blijven het proberen, maar net als de gehele wedstrijd weinig gelukt.

Tegenaanval van de Blesse met een schot en een goede redding van Thijs. Spel gaat daarna op en neer met niet echt grote mogelijkheden voor beide teams. Een voorzet van Sem en een kopbal van Jari via de keeper en paal gaan er niet in. Een aanval die opgezet wordt via Jari en bij Imre komt en met een vlammend schot voorlangs schiet. De wedstrijd eindigt in 1-4.

Wees sociaal en deel

Meer nieuws van DESZ JO12-1 >

Advertentie

Tamek
superstersponsor Tamek
Twitter
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 2J klasse
  • 27 teams