Nieuws

​Verdiende overwinning DESZ JO11-1

Bekijk alle foto's!
Auteur: Angelique. Foto's: 6

Woensdag 28 maart | Vandaag in het bewolkte Ijsselmuiden op zoek naar een plekje langs de lijn om het team aan te moedigen zagen we in de verte dat Sem de bal al tegen het net had gelegd. Na een paar keer knipperen met de ogen was het Imre die voor de 0-2 zorgde. Nu was het wachten op het volgende doelpunt want het gevoel dat er gewonnen ging worden werd nu wel erg sterk. En inderdaad na een grandioze aanval was het Hugo die makkelijk intikte.

De aanvallers van Ijsselmuiden hadden een zeer geduchte tegenstanders aan de verdedigers van ons team en met name Anouk was weer een stabiele factor achterin. " Girl of the match". Na wederom een mooie aanval en een goede assist van Imre was het doel van Ijsselmuiden een prooi voor Hugo, Hoppa!! 4-0.

Het begin van de 2e helft was weer veelbelovend want na een snel doelpunt was het Hugo die de stand op 0-5 bracht. Na de wissel van Anouk zagen de tegenstanders een gaatje en scoorden het enige tegendoelpunt. De keeper van Ijsselmuiden was goed bij de les maar kon niet voorkomen dat na een assist van Joey, Imre de stand op 1-6 bracht.

En ze gingen maar door. Nu was het Milan die Joey in een positie bracht zodat hij de 1-7 voor zijn rekening kon nemen. Gelijk er maar één er achteraan moet Joey gedacht hebben en dus 1-8. De einduitslag is 1-9 geworden door een vlammend schot van Quinten. Een verdiende overwinning en het geeft vertrouwen voor de rest van de competitie dit jaar.

Advertentie

Bert Leistra Makelaardij Hasselt
clubsponsor Bert Leistra Makelaardij Hasselt
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams