Nieuws

VEEL “GEEL EN ROOD” IN CLUBGEBOUW “SC ROUVEEN”

Bekijk alle foto's!
Auteur: Pascal van Dijk. Foto's: 6

Vrijdag 29 september | Gelukkig werden deze kaarten niet gegeven in officiële wedstrijden. Gisteravond (25 september, red) kwam scheidsrechter betaald voetbal Jochem Kamphuis op uitnodiging van een aantal regioclubs naar Rouveen om aan een veertigtal personen een presentatie te houden omtrent het leiding geven aan wedstrijden en de te hanteren spelregels.

Er werden meerdere spelsituaties getoond, waarbij aan de deelnemers gevraagd werd hoe die als scheidsrechter zouden reageren op de getoonde situaties.De deelnemers kwamen alle uit de regio. Naast de rouveense afvaardiging waren van de omliggende verenigingen SC Genemuiden, SVN'69, VV Staphorst, MSC en SV DESZ ook personen aanwezig.De KNVB was vertegenwoordigd door Thijs Roozeboomen Jennet van Dijk. Ook was een afvaardiging van de SMO-Meppel aanwezig.

Na afloop kon worden vastgesteld, dat het een erg nuttige bijeenkomst was.Veel nieuwe gezichtspunten zullen in de komende weken zeker worden toegepast. Hoe kan en dient een scheidsrechter zich in diverse spelsituaties op te treden? Wanneer geeft je geel of rood? En zo werden vele vragen deskundig beantwoord door Jochem Kamphuis.

Wees sociaal en deel

Advertentie

Autobedrijf de Rijk V.O.F.
clubsponsor Autobedrijf de Rijk V.O.F.
Twitter
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 550 leden
  • 2J klasse
  • 30 teams