Nieuws

“ Varen in de Wieden “ sponsor van de nieuwe wedstrijdbal MO19

Bekijk alle foto's!
Auteur: Arko Halfmouw. Foto's: 2

Zondag 30 augustus | Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zover, deze bal was eigenlijk gesponsord voor MO17 van dit voorjaar, maar tot overdracht van de bal is het nooit gekomen, dit omdat alle wedstrijden in het water vielen door het akelige COVID-19 virus. Maar eindelijk was het dan zover, MO17 is inmiddels opgeheven en voor een groot deel MO19 geworden waar Francesca, de dochter van de balsponsor (Ferdinand en Rozina Dijkstra ), in voetbalt.

De dames van MO19 moesten dus voor het eerst weer het veld op voor een echte wedstrijd. Sinds 1-2-2020 was dat niet meer gebeurd, dat is dan bijna zeven maanden zonder voetbal. De wedstrijd die op het programma staat is er een tegen FC Meppel-Alcides combinatie. Een bekerduel tegen een hoofdklasser.

Voor de wedstrijd werd de bal overhandigd door Rozina, en als dank hiervoor een bloemetje en een bon voor een heerlijk visje (waarvoor we Arie Noorloos van het Urker Vispaviljoen weer bedanken). Ook werd er nog even een foto geschoten waarvoor weer dank aan Sylvia a/h Rot.

Op de teamfoto ontbreekt alleen Geanne Timmerman die was nog aan het waterskiƫn en was precies op tijd terug voor de wedstrijd.

De wedstrijd onder leiding van de heer T. Grootenhuis ging van start om 12:30 uur, we wisten dat het een hele lastige pot zou worden vandaag tegen de hoofdklasser uit Meppel en we werden dan in het eerste kwartier ook overklast. Na een dik kwartier stond de teller op 0-4 , en dan is er toch het moment dat de thuisploeg ruim een uur lang, een half uur voor rust en een half uur na rust de stormram uit Meppel weet te blokken en ze zelfs nog een paar mogelijkheden krijgt. Maar helaas dat mag niet lukken. Het laatste kwartier slaat de man met de hamer toe en weten de Meppelers de bal nog vier keer in het net te krijgen. De thuisploeg heeft gestreden en kreeg na de wedstrijd de complimenten van de arbiter dat ze ondanks dit klasseverschil zijn blijven voetballen en er geen schoppartij van hebben gemaakt. Dat kan ik alleen maar bevestigen en dus met frisse moed op naar de volgende bekerwedstrijd. Dat zal ook een potige tegenstander zijn, de combinatie St d' Olde Veste-Steenwijk die vandaag met 1-9 Ruinerwold overklast. Maar iedere wedstrijd is er een die altijd pas is beslist als het eindsignaal heeft geklonken, al lijkt dat niet altijd zo.

Wij als team MO19 willen namens DESZ en ons team, Ferdinand en Rozina Dijkstra bedanken voor sponsoring van de wedstrijdbal. We hopen dat we hiermee nog vaak het doel mogen bereiken.

Wees sociaal en deel

Meer nieuws van DESZ MO19-1 >

Advertentie

Interfloor Tapijt & Vinyl
hoofdsponsor Interfloor Tapijt & Vinyl
Twitter
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 2J klasse
  • 27 teams