Nieuws

​Van de DESZ - Bestuurstafel -editie zomer 2022

Auteur: Bestuur.

Donderdag 21 juli | Vanaf 2020 is het bestuur van DESZ in het kader van de pijler "Transparant" gestart met edities "van de bestuurstafel". Doelstelling is om de leden mee te nemen in de voortgang van het beleidsplan 2019 -2023 "SamenDESZ 2.0".

Jubileumweek DESZ 75 jaar

Wij kijken terug op een fantastische week waar we ons 75- jarig jubileum na een jaar uitstel op een grandioze wijze hebben kunnen vieren. Complimenten voor de jubileumcommissie die de afgelopen 2 jaar alle voorbereidingen hiervoor heeft gedaan. Grandioos!

Update Sportpark

Op maandag 23 mei heeft er een informatiebijeenkomsten plaatsgevonden in onze kantine. Daarbij heeft het bestuur openheid gegeven in de wensen die er zijn de aankomende jaren ten aanzien van het sportpark. De wens om dit jaar de loods te vervangen is door de leden teruggelegd naar de tekentafel, omdat zij meer de verkenning willen naar een bouw van een loods in combinatie met 2 extra kleedkamers. Daar zal het bestuur mee aan de slag gaan en terugkomen op de ledenvergadering eind dit jaar. De DESZ- toegangspoort hebben een aantal leden gelijk opgepakt en gerealiseerd. Met trots kunnen we nu alle leden en bezoekers met een mooie groet verwelkomen en uitzwaaien op ons sportpark. Het neerzetten van een kiosk en het meer benutten van energiebesparende maatregelen zijn tevens onderwerpen die hoog op de agenda staan voor het nieuwe seizoen.

De Commissies Seniorenzaken en Jeugdzaken weer volledig ingevuld.

Het afgelopen half jaar is er hard gewerkt om een aantal essentiële commissies weer volledig ingevuld te krijgen. Wij zijn verheugd dat voor zowel de commissie Seniorenzaken als de commissie Jeugdzaken een groep mensen zich hiervoor beschikbaar hebben gesteld. Vanaf het seizoen 2022-2023 nemen Ronald Voerman, Niels de Jonge, Niels Torensma, Henk ten Klooster, Fred Hoen en Gerard Broekhuizen plaats in de commissie Seniorenzaken. De commissie Jeugdzaken wordt gevormd door Gerjan Spit, Tjeerd Krol, Hanneke van Dijk, Karin Visscher en Gert Dekker. Beide commissies zullen zich aan het begin van het seizoen nog nader presenteren m.b.t. hun taken en verantwoordelijken. Wij wensen hun alvast heel veel succes!

Extra handjes webmasterteam en Kantine.

In diverse geledingen binnen onze vereniging kunnen we altijd extra handjes gebruiken. Spreekwoordelijk.. veel handen maken licht werk. Op de volgende onderdelen zouden we graag nog wat vrijwilligers kunnen gebruiken.

- Webmaster, vindt jij het leuk om onderdeel uit te maken van ons webmasterteam en leuke artikelen/verslagen te maken en te plaatsen. Ook zoeken we een geschikte DESZ Instagrammer.. Stuur dan een mail naar webmaster@desz.nl

- Kantinedienst, vindt jij het leuk om onderdeel uit te maken van onze kantineteam en 1x in de 6 weken een A (8-12 uur), B (12-15:30 uur), C (15:00 tot sluit) te draaien. Stuur dan een mail naar lucretiazwiep@ziggo.nl

Prettige vakantie

Wij wensen al onze leden, relaties en sponsoren een fijne en prettige vakantieperiode toe. Vanaf 9 augustus gaan we van start met het seizoen 2022/2023. (Jeugd)leden krijgen van hun eigen leider(s) en/of trainer(s) te horen wanneer de trainingen weer exact van start gaan. In de tussentijd is het niet toegestaan om zonder toestemming van het bestuur gebruik te maken van onze sportvelden en voor alle duidelijkheid, dus ook niet van het kunstgrasveld. De grasvelden blijven gesloten tot tenminste 22 augustus. De kantine is weer geopend vanaf zaterdag 20 augustus. Ook met onze mededelingen via de website en social media schakelen we over naar de ruststand. Wij wensen allen nogmaals een fijne vakantieperiode toe en zien graag iedereen gezond en wel weer terug op Sportpark Cingellanden voor het seizoen 2022/2023.

Het Bestuur


Advertentie

Interfloor Tapijt & Vinyl
hoofdsponsor Interfloor Tapijt & Vinyl
Twitter
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 2J klasse
  • 27 teams