Nieuws

Van de bestuurstafel

Auteur: Bestuur DESZ.

Donderdag 16 januari | Van de DESZ - Bestuurstafel editie januari

Vanaf 2020 start het bestuur van DESZ in het kader van de pijler "Transparant " met een maandelijkse editie "Van de Bestuurstafel". Doelstelling is om de leden mee te nemen in de voortgang van het beleidsplan 2019 -2023 "SamenDESZ 2.0".

Bestuurssamenstelling

In december heeft het bestuur de openstaande vacatures binnen het bestuur succesvol kunnen invullen. Roelof Jan Smit gaat meelopen op de portefeuille " Sponsoring en PR". Hij zal dit doen in samenwerking met de zittende Sponsorcie leden Dennis Verhoeckx en Gilbert Pastink. Wij hopen uiteraard dat dit goed bevalt en dat we over kunnen gaan tot een bestuurslid benoeming in november. Onder de portefeuille van afgetreden bestuurslid Robert-Jan de Vries viel ook het aandachtsgebied "Lief en Leed". Hij heeft dit samen met zijn vrouw Ilona de Vries de afgelopen 8 jaar netjes uitgevoerd. Het aandachtsgebied "Lief en Leed" zal in de loop van januari worden overgedragen aan Bianca Riesebosch. Wij zijn erg content dat zij dit wil overnemen van Robert-Jan en Ilona. Als laatste kunnen wij met plezier mededelen dat het secretariaat binnen DESZ vanaf december is ingevuld door Hanneke van Dijk. Zij is de afgelopen periode ingewerkt door Adriaan ter Horst. Daarmee hebben we sinds lange tijd een vrouw aan de bestuurstafel waarmee ook een wens in vervulling komt. Mailadres van Hanneke is secretariaat@desz.nl. Wij wensen Roelof Jan, Hanneke en Bianca veel succes en plezier in hun nieuwe functies.

Verlenging Staf DESZ 1

Eind van het jaar hebben we kunnen mededelen dat de contracten met de staf van DESZ1 met een jaar is verlengd. Hoofdtrainer Pim Kaagman, Assistent trainer Mark Doosje en keeperstrainer Eugene Korse blijven tot 30 juni 2021 verbonden aan onze club. Wij zijn erg tevreden over de huidige samenwerking en wensen het trio veel succes dit jaar. Jan Willem aan het Rot heeft een stapje terug gedaan dit seizoen als leider van DESZ1. Wij danken hem voor de 10 jaar leiderschap! In januari hebben de commissie Seniorenzaken en de commissie Jeugdzaken veel afspraken staan om de invulling van het kader voor het seizoen 2020-2021 gestalte te geven. Ontwikkelingen zullen zij communiceren via de site.

Ontwikkelingen vervanging Kunstgras 2020

Aankomende zomer wordt het kunstgras op onze velden vervangen. Het bestuur is in gesprek met de gemeente over hoe dit gaat gebeuren. Er dient nog een bodem onderzoek plaats te vinden t.a.v. de drainage/afwatering. Veel concreets kunnen we op dit moment nog niet melden. Het kunstgras wat er in 2009 is gelegd wordt niet meer geproduceerd. Verder dienen we uit te gaan van 6 weken tijd om de hele vervanging te realiseren. We hopen in de volgende editie meer te kunnen melden hierover.

Nieuw Webmasterteam

We hebben vanaf 1 januari een nieuw Webmasterteam. Marian Overmars en Peter Krabbe hebben het stokje overgenomen van Corné Winter, Kim Koning, Remco Lachenal, Tom Kisjes en Pascal van Dijk.

Wij danken de afscheidnemende mannen voor al hun inzet de afgelopen jaren en wensen Marian en Peter veel succes!

VIP-Team

Het VIP-team is het afgelopen jaar met veel enthousiasme ontvangen. Mede dankzij veel betrokkenen en hulp van de ouders en trainers. Wij gaan hier uiteraard dit jaar mee verder. De planning voor de andere teams zal in januari worden gemaakt (wanneer de competitie-indeling bekend is).

Status doelstellingen beleidsplan

Bent u benieuwd naar de voortgang van het beleidsplan SamenDESZ 2.0 dan kunt u dit hier nalezen. Dit document wordt per kwartaal bijgewerkt en toegevoegd aan de edities "Van de Bestuurstafel".

Het Bestuur

Advertentie

Active Creations Zwartsluis
websitesponsor Active Creations Zwartsluis
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams