Nieuws

Vacature scheidsrechter

Auteur: Jaap Muis.

Woensdag 6 maart | Fluiten is leuk, op welk niveau dan ook. Of je nu de pupillen, junioren, senioren of ‘de dames' fluit; bij elke wedstrijd gaat het ergens om. Zonder scheids geen wedstrijd. Als scheidsrechter leid je de wedstrijd in goede banen. Daardoor kunnen de spelers en toeschouwers zich concentreren op waar het allemaal om draait, lekker voetballen.

Maar het leiden van wedstrijden als scheidsrechter levert jou ook zeker wat op! Naast het lekker sportief bezig zijn werk je ook aan je eigen ontwikkeling. Beslissingen durven nemen, en ergens voor staan. In de hitte van de strijd kan het wel eens gebeuren dat je tegenspraak krijgt. Hoe ga je daarmee om, je wordt er sterker door. Allemaal ervaringen en leermomenten die je wellicht goed van pas kunnen gaan komen.

We zoeken voor de jeugd,- dames- en de lagere senioren elftallen scheidsrechters. Deze wedstrijden worden op zaterdag tussen 09.00 uur en 14.30 uur gespeeld. Bij SV DESZ beiden wij je de mogelijkheid om een officiƫle scheidsrechter cursus bij de KNVB te volgen.

Met vriendelijke groet,

Jaap Muis
Scheidsrechtercoƶrdinator SV DESZ

Wees sociaal en deel

Advertentie

Active Creations
websitesponsor Active Creations
Twitter
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 2J klasse
  • 27 teams