Nieuws

Update trainersontwikkelingen DESZ

Auteur: Het bestuur.

Dinsdag 23 februari | We zitten halverwege het lopende seizoen, maar achter de schermen is DESZ al druk bezig om de kaders voor het nieuwe seizoen neer te leggen. Hier volgt een update wat betreft DESZ1, DESZ2 en DESZ VR1 en DESZ VR2. DESZ hoopt ook eind maart duidelijkheid te geven over de trainersposities binnen de jeugdafdeling en andere seniorenteams voor het nieuwe seizoen.

DESZ 1
In januari heeft DESZ Jeroen v.d. Berg reeds als hoofdtrainer vastgelegd voor het nieuwe seizoen. Zijn assistent zal Rob Nugter worden. Rob is op dit moment actief in de rol als assistent trainer bij SC Emmeloord1 dat goed meedraait in de 2e klasse K.

De samenwerking keeperstrainer Martin de Weerd en DESZ verloopt voor beide partijen naar volle tevredenheid en Martin zal ook volgend seizoen in deze rol aan de slag gaan.

Na 6 seizoen gaat Jan Willem aan het Rot stoppen als elftalleider en zijn plek wordt ingenomen door een oude bekende namelijk Klaas Roeten sr. Andere staf-posities blijven ongewijzigd, dat betekent dat Arjan de Graaf (verzorger), Dennis de Graaf (materiaalman), Jan Elfring (assistent scheidsrechter) en Ruud Schoonewelle (reserve assistent-scheidsrechter) ook volgend jaar deel uit maken van de staf. Huidige assistent trainer Gert Bakker en linie-trainer Berry Halfwerk zullen stoppen aan het eind van het seizoen.

DESZ 2
Huidig interim hoofdtrainer Henk v.d. Haar van DESZ1 zal volgend seizoen net zoals dit seizoen trainer worden van DESZ2.

DESZ Vrouwen 1
Voor het nieuwe seizoen zal Richard Bruintjes de DESZ VR1 onder zijn hoede nemen als hoofdtrainer. Richard komt uit Genemuiden en traint op dit moment de vrouwen van Vitesse'63, die in de middenmoot goed meedraaien in de 2e klasse C. Nico Guchelaar en Elco Winter maken het lopende seizoen af als trainers en zullen daarna stoppen in deze rol.

DESZ Vrouwen 2
De samenwerking tussen huidige trainer Emilie Wind van het 2e vrouwenteam en DESZ verloopt prima en zij zal ook volgend seizoen dit team trainen.

Het bestuur is erg verheugd dat de bovenstaande posities naar volle tevredenheid zijn ingevuld en wens bij deze iedereen alvast veel succes. Wat betreft de mensen die stoppen wordt aan het eind van het seizoen op een passende wijze afscheid genomen en bedankt voor hun inzet voor DESZ.

Advertentie

Bert Leistra Makelaardij Hasselt
clubsponsor Bert Leistra Makelaardij Hasselt
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams