Nieuws

UPDATE mededeling voor leden, sponsoren en betrokkenen van DESZ

Auteur: Hoofdbestuur.

Vrijdag 8 maart | ​In navolging op het bericht dat gisteren gepubliceerd is, willen wij u op de hoogte stellen van de oplossing voor de korte termijn die na overleg tussen het hoofd en dagelijks bestuur, spelers en staf van DESZ 1 en de seniorencommissie is gevonden.

Geachte leden, sponsors en betrokkenen van SV DESZ,

In navolging op het bericht dat gisteren gepubliceerd is, willen wij u op de hoogte stellen van de oplossing voor de korte termijn die na overleg tussen het hoofd en dagelijks bestuur, spelers en staf van DESZ 1 en de seniorencommissie is gevonden.

We hebben na diverse gesprekken moeten constateren dat er een verschil van inzicht blijft bestaan over de wijze waarop met elkaar samengewerkt wordt.

In het belang van de club is daarom het volgende overeengekomen:

1. Om de rust te bewaren nemen het hoofdbestuur en de betrokkenen vanuit de seniorencommissie bij het 1e elftal afstand van hun taken bij het 1e elftal en haar staf, tot nader bericht. Deze taken zullen tijdelijk worden overgedragen.

2. Er worden onafhankelijke personen benoemd die op korte termijn in gesprek gaan met de hoofdtrainer en assistent trainer om opvolging te geven aan het verschil van inzicht dat is ontstaan.

3. De hoofdtrainer en assistent trainer zitten vandaag, 9 maart 2023, op de bank bij de wedstrijd van het 1e elftal.

De gesprekken in de afgelopen periode zijn intensief geweest voor alle betrokkenen. We benadrukken dat we respectvol met elkaar willen omgaan en daarbij niemand hebben willen of willen kwetsen.

Wij hopen op deze manier als vereniging de juiste stappen vooruit te kunnen zetten en zullen informatie verstrekken over de voortgang.

Met gezamenlijke vriendelijke groet,

Hoofdbestuur, seniorencommissie, staf en spelers DESZ 1


Hieronder het eerder verschenen bericht van 8 maart 2023:


Met dit bericht willen wij u op de hoogte stellen van het feit dat SV DESZ de hoofdtrainer en assistent-trainer van de 1e selectie per direct op non-actief heeft gesteld. Deze beslissing is genomen vanwege groot verschil van inzicht tussen de trainers enerzijds en de seniorencommissie en het bestuur anderzijds.

Wij willen benadrukken dat dit besluit niet lichtvaardig genomen is en dat we alle betrokkenen dankbaar zijn voor hun inzet en toewijding aan onze vereniging. We beseffen welke nadelen het besluit heeft voor de korte termijn maar zien het lange termijn belang van onze vereniging als prioriteit.

Het hoofdbestuur en de seniorencommissie zetten zich, in nauwe samenwerking met onder andere de jeugdcommissie, in om zo spoedig mogelijk passende oplossingen te vinden, zodat wij als vereniging de juiste stappen vooruit kunnen zetten.

Wij rekenen op uw begrip in deze overgangsperiode.

Met vriendelijke groet,
Hoofdbestuur en seniorencommissie SV DESZ

Meer nieuws van DESZ 1 >

Advertentie

Bert Leistra Makelaardij Hasselt
clubsponsor Bert Leistra Makelaardij Hasselt
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams