Nieuws

​Update Jeugd- en seniorenzaken

Auteur: Jeugd- en seniorenzaken.

Zondag 24 mei | Afgelopen maandag tijdens de ledenvergadering is bekend gemaakt dat Jack Bijlholt de nieuwe hoofdjeugdcoördinator wordt voor het aankomende seizoen. Hij zal samen met de Afdeling-coördinatoren Gerjan v.d. Belt (A&B), Henk Elken (C&D), Elco Winter (E), Mark-Jan Blomsma (F) en Lambert Kats (Meisjes) de Jeugdcommissie vormen.

Gert Bakker zal na 3 jaar Hoofdjeugdcoördinatorschap stoppen. Hij blijft wel zitting houden in de Expertisegroep Kwaliteit & Beleid die de bewaking/borging doet op het beleid en verder de jeugd en seniorentak voorziet van adviezen. Wij willen alvast via deze weg Gert bedanken voor het fantastische werk wat hij heeft verricht de afgelopen jaren en het nieuwe jeugdcommissie bij dezen al veel succes wensen.

Op dit moment is de jeugdcommissie volop aan de slag voor het nieuwe seizoen met de teamindelingen, competitie-indeling en invulling van het kader. Updates hierover zullen via de website worden bekend gemaakt. De voorlopige teamindelingen voor de Jeugd-en Senioren staat gepland in de 1e week van Juli.

Als bijlage de presentatie van de JSZ inclusief het kader wat reeds bekend is voor het nieuwe seizoen.

Advertentie

Bert Leistra Makelaardij Hasselt
clubsponsor Bert Leistra Makelaardij Hasselt
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams