Nieuws

Update familiedag

Auteur: Gerjan Kronenberg.

Vrijdag 7 juni | Er hebben zich al een aantal teams opgeven, maar we merken dat sommigen nog willen afwachten vanwege de uitstekende prestaties van DESZ1 en DESZ2.Daarom willen wij duidelijkheid geven over het programma wanneer deze teams de finale bereiken.

In het kader van SAMENDESZ gehalte willen we volgende week zaterdag zowel de familiedag beleven als deze teams ondersteunen om tot fantastische prestaties te komen. De eventuele finales van DESZ 1 en DESZ 2 zullen op neutraal terrein plaats vinden, dus niet op sportpark Cingellanden.

Wanneer de finales bereikt worden zullen we het tijdschema van de Familiedag aanpassen hierop, omdat we natuurlijk bij deze finale(s) willen zijn! Woensdagochtend 12 juni krijgen alle deelnemende teams duidelijkheid over het definitieve programma.Het oorspronkelijke/reguliere programma loopt van 9:30tot 16:00, maar bij het behalen van de finale nacompetitie zal het onderstaande schema van kracht zijn.

8:30 : start met gezamenlijk ontbijt.
9:30 : start vernieuwde spellencircuit met een super"wipe out " rode draad onderdeel.
12:00: einde spelonderdeel en aansluitend broodjes hamburger/worst en drinken voor alle deelnemers.
12:30 : prijsuitreiking.
12:45 : einde familiedag

De finale penaltybokaal wordt verschoven naar het begin van het seizoen tijdens het gezamenlijke aftrapmoment, dus graag wel de voorrondes organiseren en de finalisten doorgeven.

Voor vragen kunnen jullie terecht bij Gerjan Kronenberg (06-10322973) .

Aanmelden voor de familiedag kan via beleid@desz.nl


Wees sociaal en deel

Advertentie

Active Creations
websitesponsor Active Creations
Twitter
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 2J klasse
  • 27 teams