Nieuws

​UPDATE: Ik-hou-van-Holland-avond bij DESZ!

Auteur: Remco Lachenal.

Dinsdag 7 november | Hé jij daar! Heb jij vorig jaar ook zo genoten van de Ik-hou-van-Holland-avond bij DESZ? Lees dan gauw verder! Op zaterdag 16 december organiseren wij, het eerste elftal, namelijk de tweede editie. Gezelligheid en plezier gegarandeerd!

UPDATE: het is niet meer mogelijk om jezelf op te geven voor de Ik-hou-van-Holland-avond van zaterdag 16 december. We hebben 110 aanmeldingen en zitten daarmee VOL!

Net als vorig jaar wordt op deze avond, zoals de titel al verklapt, het alom bekende 'Ik-hou-van-Holland-spel' gespeeld. Dit onder de bezielende leiding van Marcel Kroes uit Meppel. Met dit spel wordt jouw kennis, en die van je teamgenoten, op de proef gesteld. Meerdere onderwerpen zullen de revue passeren, variërend van 'taal' en 'geschiedenis' tot 'eten en drinken'. Wie heeft de meeste kennis in huis?

De hapjes en drankjes worden volledig door ons verzorgd. Tevens organiseren wij een loterij. Kortom, alle ingrediënten zijn aanwezig voor een fantastische avond!

Heb jij al net zoveel zin in de feestavond als wij en ben je 18 jaar of ouder? Mooizo! Het festijn vindt plaats in de kantine; inloop is vanaf 19.30 uur. Rond 23.30 uur is de avond ten einde. Zoals gezegd; hapjes en drankjes worden door ons verzorgd. Aangezien wij de nodige kosten maken, vragen wij om een bijdrage van € 17,50 per persoon.

Geïnteresseerd?
Je kunt jezelf opgeven bij Gilbert Pastink, Robin Rook en Erwin Geertman. Opgeven per mail is ook mogelijk: stuur dan een mailtje naar erwingeertman@outlook.com. Je kunt jezelf opgeven als individu*, maar ook per team (max. 4 personen). Vergeet dan niet je teamnaam te vermelden: de meest originele teamnaam levert namelijk een prijs op! ;)

Hopelijk tot de 16e van december!

DESZ 1

*Opgegeven als individu? Dan word je, tezamen met andere individueel opgegeven personen, van tevoren ingedeeld in een team van max. 4 personen!

Advertentie

Active Creations Zwartsluis
websitesponsor Active Creations Zwartsluis
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams