Nieuws

​Uitnodiging: Ik-hou-van-Holland-avond bij DESZ!

Auteur: DESZ 1.

Zaterdag 12 november | Hé jij daar! Heb jij zin in een gezellige avond bij DESZ? Lees dan gauw verder! Op zaterdag 10 december organiseren wij, het eerste elftal, namelijk een feestavond in onze kantine. Gezelligheid en plezier gegarandeerd!

UPDATE 27-11: klik hier voor een overzicht van de aanmeldingen tot vandaag!

Zoals de titel al verklapt wordt op deze avond, onder de bezielende leiding van Marcel Kroes uit Meppel, het alom bekende 'Ik-hou-van-Holland-spel' gespeeld. Dit spelt stelt jouw kennis, en die van je teamgenoten, op de proef. Meerdere onderwerpen zullen de revue passeren, variërend van 'taal' en 'geschiedenis' tot 'eten en drinken'. Wie heeft de meeste kennis in huis?

Met dit spel houdt het echter niet op. Wij verzorgen namelijk tevens een loterij en een zogenaamde spelersveiling. Over de te veilen kavels wordt in de komende weken meer bekend gemaakt. Tipje van de sluier: wie heeft er nou geen geld over voor een selectiespeler die de ramen komt lappen? ;)

Tot slot worden tijdens deze avond de hapjes en drankjes volledig door ons verzorgd. Kortom, alle ingrediënten zijn aanwezig voor een fantastische avond!

Heb jij al net zoveel zin in de feestavond als wij en ben je 18 jaar of ouder? Mooizo! De avond start om 19.15 uur en duurt tot ongeveer 23.30 uur. Hapjes en drankjes worden gedurende de avond door ons verzorgd. Aangezien wij de nodige kosten maken, vragen wij om een bijdrage van € 17,50 per persoon.

Geïnteresseerd?
Je kunt jezelf opgeven bij Remco Lachenal, Tom Kisjes, Martin de Weerd en Danny Moorman. Je kunt jezelf opgeven als individu*, maar ook per team (max. 4 personen). Je kunt ook een mailtje sturen naar remco.lachenal@live.nl!

Hopelijk tot de 10e van december!

DESZ 1

*Opgegeven als individu? Dan zul je, tezamen met andere individueel opgegeven personen, van tevoren ingedeeld worden in een team van max. 4 personen!

Advertentie

Active Creations Zwartsluis
websitesponsor Active Creations Zwartsluis
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams