Nieuws

Uitnodiging gratis theatervoorstelling Positief Coachen

Auteur: Buurtsportcoach Daphne Best.

Donderdag 10 maart | Met de humoristische theatervoorstelling ‘Dat schiet lekker op zo!’ vraagt de stichting Positief Coachen op woensdagavond 20 april aandacht voor een positief klimaat bij sportverenigingen. De voorstelling sluit aan bij het project BOOOST!, dat voortkomt uit het Zwartewaterlands sport- en beweegakkoord. Daarom bieden wij vanuit de gemeente Zwartewaterland en het project BOOOST! deze voorstelling gratis aan.

In de voorstelling zien we een coach die een positievere aanpak probeert bij zijn team. Ook bij zijn zoon die hij coacht. Maar dat blijkt in de praktijk nog niet zo makkelijk te zijn…Een voorstelling vol herkenbare situaties voor iedereen die kinderen begeleidt. Ook zeer interessant voor bestuurs- en communicatieleden!

De uitvoering op 20 april aanstaande is voor alle sportclubs in de gemeente Zwartewaterland. Het vindt plaats in Verenigingsgebouw D' Overtoom (Grutto 1-3, Genemuiden). De inloop is vanaf 19.00 uur, de voorstelling zelf is van 19.30 tot 20.45 uur. Na afloop is er gelegenheid om informeel na te praten.

Vanuit het sportakkoord bieden we de voorstelling gratis aan. Bestel je gratis ticket via de website www.datschietlekkeropzo.nl of scan de QR-code op de bijgaande foto / flyer. Op de site is ook meer informatie over de voorstelling te vinden, zoals de trailer.

Bestemd voor bestuursleden, commissieleden, vrijwilligers, trainers, coaches en andere geïnteresseerden!

Tot 20 april!

Advertentie

Active Creations Zwartsluis
websitesponsor Active Creations Zwartsluis
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams