Nieuws

Training 2 en 3: Koning Winter doet z'n werk niet goed genoeg…

Bekijk alle foto's!
Auteur: Rene Bakker. Foto's: 9

Dinsdag 16 februari | Leden van de rode brigade, hierbij een kort verslag van de red army, named F9.

Zaterdag 6 februari 2016 hebben 4 toppers kennis gemaakt van het hoofdveld. Het was vroeg: 8.00 uur, maar de pret was er niet minder om. Dribbelen en drijven, een tikspel met nep staarten en een vijver met een krokodil die ontweken kon worden door een sloot, waren de pretingredienten die de 4 musketiers moesten trotseren. Een waar slagveld in de partijvorm van 2 tegen 2 kreeg de mooie uitslag van maar liefst 7-3.

Woensdagmiddag 10 februari 2016 was de ploeg weer compleet. Met z'n zessen lachtten en brulden ze er weer hard op los. Na een korte uitleg was de theoretische kant weer gelukkig geweest en kon dit in de praktijk gebracht worden. Wel was het luisteren wat moeilijker, maar wat wil je met oefeningen van het kaliber van volwaardige F3'ers? Dribbelen/drijven en vervolgens afmaken op een doel. Het enthousiasme spuit eruit bij de zes jongsten en dat betaalt zich uit voor mooie momenten. Na een lange partij was er tijd voor wat foto's welke je kunt vinden op de teampagina.

De te 'gekke' foto's zijn mooi voor het boek van later en luisteren een glimlach op bij menig ouder…

Als we zo door doen jongens, dan komt de lente er gauw aan. Want erg veel last van Koning Winter is er niet, gezien de rode koppies die jullie steeds mooier gaan staan.

Tot woensdag 17 februari 2016, same time, same place.

Advertentie

Active Creations Zwartsluis
websitesponsor Active Creations Zwartsluis
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams