Nieuws

Trainerstrio Kaagman/Doosje/Korse verlengt bij DESZ

Auteur: Het bestuur.

Zaterdag 28 december | ​Het trainerstrio Kaagman/Doosje/Korse heeft haar contract bij DESZ met één jaar verlengd, waardoor zij ook in het seizoen 2020/2021 aan DESZ verbonden is. De samenwerking tussen alle betrokkenen is tot ieders tevredenheid. Het trio is in het seizoen 2019/2020 gestart in Zwartsluis en staat met DESZ tijdens de winterstop op een verdienstelijke 4e plek in de 2e klasse J.

Voorzitter Barend Vinke reageert: "als bestuur en commissie seniorenzaken zijn we positief verheugd dat in dit stadium van het oude jaar de overeenkomsten met het trainerstrio rond zijn. Zowel het bestuur als ook de spelers hebben het vertrouwen uitgesproken om ook het komende seizoen samen op te trekken. Bijzonder te vermelden is dat we nog maar een half jaar als DESZ onderweg zijn met deze hoofdtrainer. En dan dit resultaat. Een woord van dank is hier op zijn plaats om te vermelden dat degenen die de onderhandelingen gevoerd hebben prima werk geleverd hebben, waarvoor hulde!"

Onder leiding van hoofdtrainer Pim Kaagman en zijn assistenten Mark Doosje en Eugene Korse heeft DESZ 1, evenals voorgaand jaar, 21 punten uit 12 wedstrijden behaald. Dit aantal punten is zoals gezegd goed voor de 4e plek in de 2e klasse J. Deze klassering biedt, met de 2e helft van de competitie voor de boeg, voldoende perspectief.

Wees sociaal en deel

Meer nieuws van DESZ 1 >

Advertentie

Bert Leistra Makelaardij
clubsponsor Bert Leistra Makelaardij
Twitter
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 2J klasse
  • 27 teams