Nieuws

Trainersontwikkelingen bij DESZ: Jan Okke Koers hoofdtrainer 2015-2016!

Auteur: Het bestuur.

Zondag 21 december | Bij DESZ hebben de eerste trainersontwikkelingen voor het nieuwe seizoen plaatsgevonden. Zowel voor het eerste elftal als voor de A-junioren is het bestuur overeengekomen met een nieuwe trainer.

Hoofdtrainer DESZ 2015-2016: Jan Okke Koers
Donderdagavond is Jan Okke Koers aangesteld als nieuwe hoofdtrainer van DESZ voor het seizoen 2015-2016. Hij volgt daarmee Jarrisch Keizer op, die volgend seizoen aan de slag gaat bij zondag 3e klasser Zuidwolde. Koers kende als speler veel successen bij DOS Kampen. Na het beëindigen van zijn spelersloopbaan werkte hij als trainer achtereenvolgens bij DOS Kampen en VVOG. Dit jaar heeft hij geen club onder zijn hoede. Bij de aanstelling zijn leden van het bestuur, de TC en de spelersgroep betrokken geweest.

Hoofdjeugdtrainer DESZ 2015-2016: Gerjan van de Belt
Gerjan van de Belt gaat de functie van hoofdjeugdtrainer bekleden, waarbij het trainen en begeleiden A-junioren tot één van zijn hoofdtaken behoort. Op dit moment vormt hij samen met Julian Schokkenbroek de staf van DESZ 2. Beide heren leggen deze taak aan het eind van het lopende seizoen neer. DESZ gaat op korte termijn aan de slag om geschikte opvolgers te vinden.

Het bestuur is erg content met de aanstelling van beide trainers en wenst hun alvast veel succes.

Sportieve groet,

Het Bestuur

Advertentie

Active Creations Zwartsluis
websitesponsor Active Creations Zwartsluis
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams