Nieuws

​Trainersduo Blom/Brandsma langer aan DESZ verbonden

Auteur: Het bestuur.

Woensdag 19 december | Hoofdtrainers Leo Blom en Jan Derk Brandsma hebben hun contract bij DESZ met een jaar verlengd. Hierdoor zijn zij ook in het seizoen 2019-2020 aan DESZ verbonden. Het trainersduo is bezig aan zijn eerste seizoen in Zwartsluis. Hiervoor waren zij onder meer actief bij d'Olde Veste '54 en MSC.

Vice-voorzitter Jitse Antuma over de verlenging van de samenwerking: "De commissie Seniorenzaken en het bestuur zijn blij met deze uitkomst na de evaluatie met de beide trainers. Het geeft blijk van wederzijds vertrouwen. Met frisse energie en een positieve atmosfeer binnen de club, gaan we met elkaar aan de slag om de besproken punten op te pakken en DESZ vooruit te helpen. Het vertrouwen bij monde van de eerste selectie, staf en beide trainers heeft mede gezorgd voor continuering van de mooie samenwerking."

Onder leiding van het duo Blom/Brandsma presteert DESZ 1 naar behoren. De ploeg behaalde namelijk 21 punten uit 12 wedstrijden, waardoor zij momenteel is terug te vinden op een verdienstelijke 4e plek in de 2e klasse J. Een klassering die, met de tweede seizoenshelft voor de boeg, voldoende perspectief biedt.

Wees sociaal en deel

Meer nieuws van DESZ 1 >
Twitter
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 2J klasse
  • 27 teams