Nieuws

Trainer Pim Kaagman bezig aan laatste seizoen DESZ

Auteur: Het Bestuur.

Donderdag 23 december | Trainer Pim Kaagman heeft deze week het bestuur van DESZ laten weten aan zijn laatste seizoen bezig te zijn bij de 2e Klasser uit Zwartsluis

"Met pijn in mijn hart heb ik besloten om deze prachtige club te verlaten. Ik heb zelden bij een club gewerkt waar ik zo'n goed contact gehad heb met eigenlijk de gehele club.Van bestuur tot aan de supporters en van de spelersgroep tot alle vrijwilligers. De passie waarmee alle mensen bij DESZ bezig zijn vind ik hartverwarmend en geeft geweldig veel energie.

Maar 3 jaar bij een club is een mooie periode om af te sluiten. Het vervelende is alleen dat we na 2 gebroken corona seizoenen niet hebben kunnen laten zien waar we toe in staat zijn. Ik ga ervan uit dat we dat weer kunnen laten zien als het seizoen hopelijk weer van start gaat na de winterstop. Ik ben nu nog niet klaar en wil fantastisch afsluiten."

De club uit Zwartsluis had graag nog een seizoen doorgegaan met de hoofdtrainer uit Noord-Holland maar heeft begrip voor de argumenten die Pim aandraagt om na dit seizoen niet verder te gaan bij DESZ.

Het bestuur gaat op zoek naar een geschikte opvolger en uiteraard wensen wij Pim veel succes in de toekomst.Uiteraard is er eerst nog een 2e seizoenshelft te spelen en zijn wij er van overtuigd dat Pim met zijn staf en selectie er alles aan gaat doen om een mooie klassering neer te zetten.


Foto: De Stadskoerier

Meer nieuws van DESZ 1 >

Advertentie

Interfloor Tapijt & Vinyl
hoofdsponsor Interfloor Tapijt & Vinyl
Twitter
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 2J klasse
  • 27 teams