Nieuws

Tonego JO9-1G net te sterk voor DESZ JO9-3

Auteur: Een supporter, Karin Boerhof.

Dinsdag 27 september | ​Zaterdag stond de wedstrijd tegen Tonega op het programma. Het was erg vroeg maar het hele team had er veel zin in en om klokslag 9.15 uur werd er begonnen. Het werd al snel duidelijk dat het een zware wedstrijd zou worden, een grote tegenstander en een hobbelig veld.

Al na een minuut spelen kreeg Tonego de eerste kans om te scoren maar de lat bracht redding. Daarna volgde een goede redding van Stijn, die gevolgd werd door een hele snelle uitbraak van ons team helaas belande de bal van Boris net in het zijnet. Helaas kwam het door doelpunten van Tonego al snel 4-0 te staan. Na een goede speech van de leider/trainer gingen we er weer vol tegenaan en maakte Koen de 4-1.

De wedstrijd had een hoog tempo waardoor Jullian de bal net voor langs schoot jammer hoor. Nadat de tegenstander was uitgelopen tot 8-1 scoorde Isa de 8-2. Maar dit vond de tegenstander niet erg leuk met het vervolg van 9-2 en 10-2. DESZ gaf niet op en na een mooie solo-actie van Owen werd de einduitslag 10-3. DESZ J09 jullie zijn een goed team en elke week zien we dat jullie beter worden ga zo door!!!

Advertentie

Interfloor Tapijt & Vinyl
hoofdsponsor Interfloor Tapijt & Vinyl
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams