Nieuws

Titelstrijd in volle gang bij de jeugd

Auteur: Jeugdzaken.

Vrijdag 17 mei | Nadat vorige week DESZ JO15-2 de titel thuis veroverde, is het zaterdag de beurt aan DESZ JO8-2 en DESZ JO11-2. Voor DESZ JO11-2 staat zaterdag de lastige uitwedstrijd tegen De Weide op de agenda, terwijl DESZ JO8-2 de klus in Zwartsluis kan klaren.

DESZ JO11-2 speelt zaterdag om 10:30 uur tegen de nummer 2 De Weide JO11-2. Winst is het enige wat telt voor de ploeg uit Zwartsluis. Thuis werd er al knap gewonnen met 6-4 van de ploeg uit Hoogeveen. Uit zal het het een ander verhaal gaan worden want De Weide heeft 3 punten nodig om de titeldroom levend te houden. Bovendien hebben de gastheren nog een wedstrijd tegoed dus DESZ zal moeten winnen om zich kampioen te mogen noemen. Kortom, de vonken zullen er vanaf vliegen op sportpark De Schutlanden.

DESZ JO8-2, onze jongste voetballertjes in competitieverband, nemen het op tegen Alcides JO8-2G. De resultaten na de winterstop zijn spectaculair te noemen. Waar voor de winter nog regelmatig met dubbele cijfers werd verloren, wordt nu de ene zege na de andere aan de zegekar gebonden. Zelfs de dubbele cijfers in hun voordeel werd gehaald! Het team van Marith en Yael kan zaterdag alle steun gebruiken. Om 11:00 uur word er afgetrapt. Of er zaterdag beslist gewonnen "moet " worden laten we even in het midden....

Advertentie

Active Creations Zwartsluis
websitesponsor Active Creations Zwartsluis
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams