Nieuws

​Thijs Krol wint FIFA 22 Toernooi.

Bekijk alle foto's!
Auteur: Peter Krabbe. Foto's: 30

Vrijdag 24 juni | Op de tweede dag van de jubileumweek van het 75 jarige DESZ werd voor de jeugdige leden in de leeftijd van 11 t/m 15 jaar het FIFA 22 toernooi gehouden.

Vooraf werd de 24 deelnemers verteld wat de eerste drie prijzen waren die er te winnen waren. Met nog meer enthousiasme werd daardoor in een aantal poules de onderlinge strijd aangebonden op de digitale velden.

Uiteindelijk speelden Thijs Krol en Jorrit Torensma tegen elkaar in de finale en moesten Jay Riesebosch en Daan Schoemaker onderling uitmaken wie de 3e plaats wist te veroveren.

Terwijl de dreunende beats door de mooie kantine van galmden wist Thijs al vlug een voorsprong te veroveren en ondanks een tegengoal van Jorrit mocht Thijs uiteindelijk de eerste plaats in de wacht te slepen en mocht een bokaal en de nieuwe versie FIFA 23 mee naar huis nemen terwijl Jorrit voor een bedrag van 50 euro mocht winkelen bij Voetbalshop. De derde prijs voor Daan Schoemaker. Hij won twee kaartjes voor een wedstrijd van PEC Zwolle in de Keukenkampioendivisie.

De leiding van het toernooi was in handen van Weplay Esports. En voor alle deelnemers waren er een aantal muntjes waarmee iets lekkers of wat drinken gehaald kon worden.


Foto's: Henk Kuik

Advertentie

Bert Leistra Makelaardij Hasselt
clubsponsor Bert Leistra Makelaardij Hasselt
Twitter
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 2J klasse
  • 27 teams